Ролевата екшън игра Middle-earth: Shadow of War излезе на 10

...
Ролевата екшън игра Middle-earth: Shadow of War излезе на 10
Коментари Харесай

Само за едно денонощие бе разбита защитата Denuvo в Middle-earth: Shadow of War

Ролевата екшън игра Middle-earth: Shadow of War излезе на 10 октомври, а още на идващия ден хакерската SteamPunks разгласи, че цифровата отбрана е разрушена.
За тази игра е особено, че е предпазена с най-новата версия на Denuvo с номер 4.6, употребена и в неотдавна излезлите игри Total War: Warhammer 2 и FIFA 18. При тези игри DRM отбраната падна още по-бързо – в деня на излизането.

Разработчиците на компютърни игри нееднократно се изказваха, че главното предопределение на Denuvo и сходните на нея защитни системи е да предотврати хакването през първите месеци на продажбите. Сега към този момент е ясно, че Denuvo не се оправя даже и с това. Очевидно е, че управлението и програмистите на компанията Denuvo Software Solutions ще би трябвало съществено да преразгледат своите технологии на отбрана, тъй като в противоположен случай, дните на тази компания са преброени.

На фона на тази и сходните на тази вести, Bethesda в последния миг отстрани DRM отбраната Denuvo от играта The Evil Within 2, която се чака да излезе през днешния ден. В новата версия на The Evil Within 2 е интегрирана само общоприетата отбрана на Steam.

Denuvo Anti-Tamper или просто Denuvo бе показана от Denuvo Software Solutions GmbH през есента на 2014 година и съумя да издържи съвсем три години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР