Рокадите във ведомствата са знак за нормалност. Съвсем правилно е

...
Рокадите във ведомствата са знак за нормалност. Съвсем правилно е
Коментари Харесай

Найден Зеленогорски: Рокадите във ведомствата са знак за нормалност

Рокадите във ведомствата са знак за нормалност. Съвсем вярно е кабинетът " Янев " да направи съответните промени.
Това съобщи в предаването ръководителят на гражданската платформа ДЕН, Найден Зеленогорски. Той разяснява служебното държавно управление и идните предварителни парламентарни избори, като уточни, че кабинетът " Борисов 3 " не се е употребил с поддръжката на болшинството.
" Проблемите с корупцията, с неналичието на господство на закона - това са големи проблеми за България ", сподели Зеленогорски, изтъквайки, че късата работа на 45-тото Народно заседание въпреки всичко е довела до възобновяване на парламентарната народна власт у нас.
" Смятам, че новата Централна изборна комисия ще се оправи с организацията на идните избори. И това е по този начин, тъй като тя няма да бъде под политически напън. Не всички промени, които трябваше да се случат с Изборния кодекс, минаха, само че въпреки всичко машинното гласоподаване, видеонаблюдението на броенето, рухването на границата за основаването на секции в чужбина - това са положителните вести ", съобщи Зеленогорски. Той се застъпи за концепцията служебното държавно управление да направи промени на регионалните шефове, на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и полицейските ръководства, тъй като " неоспорим факт е, че огромна част от полицията помагаше на ръководещите в купения и корпоративния избор ".

Целия диалог с Найден Зеленогорски гледайте във видеото.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР