Рокадите в ДПС продължават и днес. Първо с изключването на

...
Рокадите в ДПС продължават и днес. Първо с изключването на
Коментари Харесай

Още рокади в ДПС, смяна в Агенцията за публични предприятия и контрол

Рокадите в Движение за права и свободи не престават и през днешния ден. Първо с изключването на Рамадан Аталай от парламентарната група, а след това продължиха и с промени в представителите на партията в държавните институции.
Прочетете още
Изненадващо в дневния ред на Народното събрание влезе освобождение на Севджан Мустафов Съдкъев от Надзорния съвет на Агенцията за обществени предприятия и надзор. Предложението направи Йордан Цонев, седнал на председателското място секунди по-рано, написа 24 часа.

Съдкъев е определен за член на Надзорния съвет на организацията по предложение на Движение за права и свободи през 2010 година. Тогава името ѝ бе друго - Агенция за приватизация и следприватизационен надзор.

Гласуването мина несполучливо, само че незабавно по-късно от придвижването желаеха отмора. Вероятно след нея ще изискат и прегласуване.

Преди да се стигне до него обаче на трибуната излезе водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който реагира остро на предлагането. 

" Не разбирам за какво си затваряме очите за това, което се случва сега в страната пред очите ни. Една парламентарна група - на Движение за права и свободи, сега организира чистка в страната. Пеевски разчиства хората на Доган. Има ли някой, който да не го е схванал, който да не го е видял? Включително през днешния ден изключеният Рамадан Аталай изяснява за необикновен конфликт и разединение във втората политическа мощ в страната. Би било редно най-малкото този човек, който си подава оставката, да пристигна и да изясни какви са му претекстовете ", сподели Костадинов.

" Ние тук в какво сме се трансформирали? В натискачи на копчета, които да утвърждават разчистването на терена от страна на Пеевски? Държавата се е трансформирала в една сцена, в която две мафиотски крила са се хванали гуша за гуша, а останалите би трябвало да гледаме? ", попита Костадинов, при което Цонев го прекъсна и го прикани да се придържа към точката от дневния ред, което изнерви Костадинов и той го прикани да не го прекъсва. А Цонев му отговори, че употребява " непристоен език ".

Костадинов описа, че по време на председателския съвет сутринта никой от Движение за права и свободи не е изискал включване в дневния ред освобождението на Садкъев, а час по-късно са го предложили в пленарната зала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР