Рок певицата Роберта отмъкна новия хит на Вида Пиронкова след

...
Рок певицата Роберта отмъкна новия хит на Вида Пиронкова след
Коментари Харесай

Роберта отмъкна хит на Вида Пиронкова

Рок певицата Роберта отмъкна новия шлагер на Вида Пиронкова след абсурда й с Жана Бергендорф. Вида, която е създател на наградената за ария на годината - "Гълъбо ", и Жана не съумяха да намерят допирни точки. Но в лицето на надарената Роберта откри точния реализатор на Rebirth ( "Прераждане "), с която Бергендорф участваше в предварителната селекция за "Евровизия ".
Роберта има глас, който те разплаква и те кара да полетиш. Глас, от който настръхваш и се изпълваш със пристрастеност и обич, уверена е Вида. А съгласно самата изпълнителка тя е разкрила дълго чаканата и търсена ария, която да усети като своя.
Вида и Роберта са съученички от Музикалното учебно заведение, а с днешна дата преоткриват, че дружно могат да разрушават освен мъжките сърца, а са подготвени да разбият за следващ път и музикалните ранглисти. Английският текст на новата ария на Роберта е дело на писателката Катерина Хапсали, аранжиментът е на Явор Русинов, а Вида Пиронкова е създател на музиката.
Rebirth е от дълго време чаканото завръщане на Роберта в музикалния ефир и слага началото на по-голям, повсеместен и дълготраен план, в който ще се включат и други реализатори, солисти и актьори от разнообразни театрални и образни изкуства. Екипът освен записа и втората ария от плана, а към този момент работи и върху още две.
Клипът на Rebirth е доста моден и е със специфичното присъединяване на художника Петър Пиронков, който рисува непосредствено пред камерата и внася своя автентичен почерк в него. Видеото е основано от режисьора и хореограф Росен Михайлов и от надарения фотограф Цветан Игнатовски.

https://www.youtube.com/watch?v=TNuKoYOW2tY&t=19s
https://we.tl/F0iGXgDsf2

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР