Рок операта Исус Христос - суперзвезда на легендарния Андрю Лойд

...
Рок операта Исус Христос - суперзвезда на легендарния Андрю Лойд
Коментари Харесай

Рок операта Исус Христос - суперзвезда гостува в София

Рок операта " Исус Христос - суперзвезда " на именития Андрю Лойд Уебър с три следващи спектакъла в София. Първа в Източна Европа българската аудитория ще види оригинала на мюзикъла тъкмо преди Великден. Главната роля извършва 74-годишния артист Тед Нийли, изиграл Исус Христос още във кино лентата от 73-та година.

45 години Тед Нийли извършва ролята на Исус Христос, въпреки че на прослушването се явил за ролята на Юда.

Тед Нийли, артист и артист: Това беше ролята, която желаех да играя. Най-вече тъй като всички познават Исус, само че никой не познава Юда, знаем го единствено като предателя. Като артист това щеше да ми даде шанса да основа нов облик. Така че отидох за ролята на Юда, само че режисьорът ми сподели - харесва ми по какъв начин пееш, само че желая да изпееш другото момче.
София е последната спирка от европейското турне на мюзикъла, отдадено на 70-годишнината на композитора Андрю Лойд Уебър. Звездният състав събира 45 артисти и артисти от десетки страни. А Тед Нийли не е изтощен нито от сцената, нито от ролята.

Тед Нийли, артист и артист: Това е същинска благословия! Това промени целия ми живот! Така се срещнах със брачната половинка ми - в Израел, до момента в който снимахме кино лентата. И ето, това е щерка ми, която в този момент работи с мен от самото начало.
Това е първото идване на Тед Нийли у нас, само че дава обещание да не е последното. Преди това зала 1 на Националния замък на културата посреща истинския театър на Андрю Лойд Уебър и Тим Райс на 5, 6 и 7 април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР