Рок легендата Род Стюарт очевидно не си е губил времето,

...
Рок легендата Род Стюарт очевидно не си е губил времето,
Коментари Харесай

Как Род Стюарт открил незаконната си дъщеря

Рок легендата Род Стюарт явно не си е губил времето, що се отнася до дами и деца. Той има осем деца от пет дами, като единствено с три от тях е бил в формален брак.

Първата му щерка е плод на младежка връзка, а рокаджията се среща с нея, когато тя е на 21 години.

Това се случило по време на подготовка с групата му в Лос Анджелис, когато внезапно момичето се появило и помолило да го повикат, с цел да се срещне с него.

on Apr 4, 2019 at 12:49pm PDT

Род изпратил своя китарист Джим Креган да види какво желае това момиче, само че скоро станало ясно, че Род е този, който тя би трябвало да види.

Шокиран от невероятната аналогия, Джим се втурнал назад към Род, с цел да му каже, че долу има госпожица, която му е „ отрязала главата “. Всъщност Джим загатнал за трапчинките на бузите и отличителния огромен нос.

Така Род открива, че това е 21-годишната Сара Стрийтър, плод на остаряла спекулация, която е имал, когато е бил напълно млад – на 18 години. А за тази обич той пее в шлагера си Maggie May.

Тогавшната му другарка ражда Сара и я дава за осиновяване. А когато тя навършила 21 години ѝ било разрешено да разбере кой е татко ѝ. И по този начин, до момента в който преглежда документите открива, че татко ѝ е прочут рок артист и взема решение да го откри.

Тази невероятна история напомня самият Джим Креган в подкаста на Stars Cars Guitars, написа Mirror.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР