Рок-концертите изядоха главата на кмета на Каварна Цонко Цонев. Фирмата на

...
Рок-концертите изядоха главата на кмета на Каварна Цонко Цонев.
Фирмата на
Коментари Харесай

Рок-концертите изядоха главата на кмета на Каварна: затъна със 700 бона

Рок-концертите изядоха главата на кмета на Каварна Цонко Цонев.

Фирмата на Цонко Цонев, с която смяташе да прави рок-концерти в цялата страна, откакто не стана кмет, е натрупала загуби от 412 000 лева Плюс отговорности от 280 000 лева Т.е. 692 000 лв., освен това единствено за 2018 година Това демонстрира информация в Търговския указател. Сумите и към днешна дата „ висят “, рапортува източник на narod.bg от Каварна.

 не е съумял да направи нито един сполучлив рок-концерт и е заседнал до уши в отговорности. Снимки: Narod.bg

 

 Рок-концертите изядоха главата на кмета на Каварна: затъна със 700 бона Снимка: narod.bg

Финансовия неуспех на „ Мега рок “ ЕООД е индикативен.

Извън ресурсите на общината Цонко Цонев не е съумял да направи нито един сполучлив рок-концерт и е заседнал до уши в отговорности.

Всъщност, той имаше триумф до момента в който разпродаваше собствеността на морската община. Включително и с ликвидация на общинско имущество с по 100 търга дневно. С парите сбъдваше детските си фантазии – да види същински звезди от международен мащаб. А също – да си купи магазини в Полша и така нататък Нито стотинка от тези концерти не е върната по какъвто и да е метод към каварненци или общината като цяло.

През далечната 2018 година Цонев съумява да убеди спонсори от Варна, че ще ги направи известни и богати с рок-фест на пристанищната зона

За това той получава огромна сума пари. Всички концерти, с които Каварна се прочу, действително бяха проведени от съществени продуцентски и музикални къщи. А Цонко Цонев единствено е натрупал пари и дивиденти от тях.

 Рок-концертите изядоха главата на кмета на Каварна: затъна със 700 бона Снимка: narod.bg

За това никой не е изумен от неуспеха на мероприятието във Варна. Освен спонсорите му. Тогава Цонев изчезва за дни. Твърди се, че е бил „ приютен “ от спонсорите си и е пуснат да се прибере у дома, откакто им е върнал парите. По същото време бащата на Кметъла продава фамилните земи. Вероятно, с цел да покрие отговорностите на сина си към варненска формация.

Цонко Цонев – претендент за кмет ии тази година

Тези дни в предизборната акция Цонев не спря да дава обещание, че като го изберат за кмет, ще възроди рок-концертите. Това провокира бурна гняв у каварненци, които си спомнят единствено шума и мръсотията от тези „ славни и печеливши “ за него дни.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР