Рок изпълнителят Мерилин Менсън се изплюл и изсекнал върху видеооператорка

...
Рок изпълнителят Мерилин Менсън се изплюл и изсекнал върху видеооператорка
Коментари Харесай

Обвиниха Мерилин Менсън в голяма гавра

Рок изпълнителят Мерилин Менсън се изплюл и изсекнал върху видеооператорка по време на концерт през 2019 година, гласи полицейски документ, представен от Асошиейтед прес.

Менсън, чието същинско име е Браян Хю Уорнър, се съобщи предишния месец на полицията в Лос Анджелис във връзка със заповед за арест от 2019 година по случая. Обвиненията, посочени в полицейския документ, бяха оповестени дружно с жалбата.

Срещу Менсън се предявени две обвинявания за случая от 19 август 2019 година в Гилфорд. Ако бъде приет за отговорен по всяко от тях, той може да получи наказване от по-малко от година затвор и санкция до 2000 $.

Адвокатът на музиканта не разяснява към този момент, написа life.dir.bg.

Видеооператорката Сюзън Фаунтин се намирала в зоната за медиите на сцената по време на гнусния акт. Компанията " Метроном медия ", за която работела, била наета от уредниците на концерта.

Според показанията ѝ Менсън доближил лицето си до камерата и се изплюл. Жената твърди, че имала слюнка по двете си ръце. След това Менсън още веднъж доближил, покрил едната от ноздрите си и се изсекнал върху дамата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР