Рок групата Аеросмит тръгва на прощално турне през септември, предаде

...
Рок групата Аеросмит тръгва на прощално турне през септември, предаде
Коментари Харесай

Аеросмит тръгва на прощално турне през септември

Рок групата " Аеросмит " потегля на прощално турне през септември, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В понеделник бандата разгласи датите за обиколката, озаглавена " Peace Out ". Тя ще стартира на 2 септември от Филаделфия, като се планувани 40 дати. 

Обявените концерти включват и родния град на бандата - Бостън, в навечерието на Нова година. Турнето ще завърши на 26 януари в Монреал.

" Мисля, че е извънредно време ", сподели китаристът Джо Пери. 

Според него е настъпил моментът бандата да се сбогува с публиката, изключително откакто всеки от създателите й е трансферирал 70-годишна възраст. Фронтменът Стивън Тайлър е на 75 години и е най-възрастният в " Аеросмит ".

" Това е една опция да отпразнуваме 50-те години, откогато сме тук ", сподели още Джо Пери. " Никога не знаеш какъв брой дълго още бъдеш здрав, с цел да правиш това... Отдавна не сме били на същинско турне. Направихме това във Вегас и то беше ужасно. Забавно беше, само че към този момент нямаме самообладание да се върнем на пътя ".

Тайлър и Пери споделят, че групата с неспокойствие чака да показа дългия азбучник от рок класики на групата, в това число " Crazy ", " Janie's Got a Gun " и " Livin' on the Edge ".

През годините бандата " Аеросмит ", която е основана през 1970 година, завоюва четири награди " Грами ".

Джо Пери сподели, че преди края на могат да бъдат добавени още градове в Съединени американски щати и чужбина.

" Това е прощалното турне, само че имам възприятието, че ще продължи още известно време ", добави той. 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР