Рок-динозаврите Ролинг Стоунс обявиха своето турне в Северна Америка за

...
Рок-динозаврите Ролинг Стоунс обявиха своето турне в Северна Америка за
Коментари Харесай

Rolling Stones пак тръгнаха на турне, основен спонсор им е Асоциацията на пенсионерите

Рок-динозаврите Ролинг Стоунс оповестиха своето турне в Северна Америка за 2024 година, само че почитателите бяха сюрпризирани да научат кой е спонсорът на обиколката: Американската асоциация на пенсионерите (AARP).

Мнозина в началото взеха решение, че съдействието е смешка. В края на краищата всички музиканти на Стоунс са на напреднала възраст – Мик Джагър е на 80, Кийт Ричардс е на 79 (навършва 80 през декември), а най-младият член, Рони Ууд, е на 76. Спонсорството обаче е изцяло действително, заяви Loudwire.

" AARP спонсорира Турнето на Стоунс ’24 Hackney Diamonds и членовете могат да получат ранен достъп до билети “, се споделя в изказване на формалния уеб страница на организацията. Билетите за тура влизат в продажба за необятната аудитория на 1 декември, само че като част от спонсорството, членовете на AARP ще имат достъп до предварителна продажба, която стартира на 29 ноември.

След като новината излезе нескрито, турнето – и неговият спонсор – започнаха да набират известност в обществените медии. " Знаете, че остарявате, щом получите ранен достъп до билети за Rolling Stones, тъй като " познавате човек “ и " вашият човек “ е AARP “, пошегува се един консуматор. Други означиха, че спонсорството звучи " като явна смешка, която се трансформира в действителност “.

" Новината, която всички чакахте – Rolling Stones потеглят още веднъж на път! “ разгласи групата, когато разкри проектите си за 2024 година

" Развълнувани сме да обявим Stones Tour 2024 Hackney Diamonds! “

Рок легендите ще обикалят цяла Северна Америка през идната година, като ще изнесат концерти в общо 16 града.

Турнето на Stones през 2024 година ще бъде в поддръжка на неотдавна издадения им албум Hackney Diamonds - първият албум с авторски материал след A Bigger Bang от 2005 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР