Рок динозаврите от Аеросмит трябваше да тръгнат на път през

...
Рок динозаврите от Аеросмит трябваше да тръгнат на път през
Коментари Харесай

Аеросмит отложиха европейското си турне

Рок динозаврите от Аеросмит трябваше да тръгнат на път през юни и юли, само че са взели решение още веднъж да анулират концертите поради " продължаващото съществуване на ограничавания за Коронавирус и други проблеми ", както и с цел да предпазят почитателите и екипа си, гласи изказване на бандата.

В изказването, оповестено на страниците им в обществените медии, рокаджиите пишат: " Дълбоко съжаляваме, че би трябвало да съобщим, че европейското ни турне, планувано за юни и юли 2022 година, е анулирано.

Продължихме да следим обстановката с Коронавирус и със свързаната с това неустановеност към логистиката на пътуването, продължаващото съществуване на COVID-ограничения и други проблеми. Стана ясно, че няма да е допустимо да продължим с летните си концерти в Европа. Здравето, сигурността и благосъстоянието на нашите почитатели са наш приоритет номер едно. Ще се върнем, с цел да избухнем с всички сили и се надяваме скоро да обявим тези вълнуващи вести ".

Рок легендите към този момент два пъти отлагаха концертите, които в началото трябваше да се състоят през 2020 година, написа БГНЕС.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР