Рок бандата, в състава на която са Алис Купър, Джони

...
Рок бандата, в състава на която са Алис Купър, Джони
Коментари Харесай

Hollywood Vampires и първият им концерт в България

Рок бандата, в състава на която са Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери, идва у нас за първия си концерт в зала " Арена Армеец " в София на 11 септември.

Ще имаме опция да забележим Джони Деп е в друго амплоа от това на артист, тъй като в Hollywood Vampires той влиза в ролята на китарист. На другата китара е Джо Пери от Aerosmith, а вокалите са поверени на Алис Купър.

Тримата образуват групата през 2015 година най-много с концепцията да почетат музиката на рок звездите, умряли през 70-те години. Вече имат издадени два студийни албума, като в тях работят с посетител музиканти, измежду които са Пол Маккартни и Дейв Грол.

Името Hollywood Vampires също не е инцидентно - то е и името на клуба на звездите, основан от Алис Купър през 70-те години на предишния век. В него са членували известни музиканти като Джон Ленън и Ринго Стар от The Beatles, Кийт Муун от The Who, Мики Доленц от The Monkees и други.

Концертът на Hollywood Vampires в България е част от европейското им турне. Билети са на цени от 60 до 130 лева и са в продажба от 5 март от TicketPortal. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР