Рождените дни са наистина забавен повод за много хора, тъй

...
Рождените дни са наистина забавен повод за много хора, тъй
Коментари Харесай

`Аз съм на 28, но също така съм само на седем години - хората са озадачени, но ми омръзна да го обяснявам`

Рождените дни са в действителност занимателен мотив за доста хора, защото те са опрощение да празнувате себе си и миналата година от живота ви, със фамилията и приятелите ви.

Въпреки това, една жена твърди, че е „ особено “, че чества датата си на раждане единствено един път на всеки четири години – тъй като 28-годишният е бебе на високосна година. 28-годишната Шантал Бреланд е родена на 29 февруари 1996 година – високосна година – и споделя, че нейната „ същинска възраст “ обърква „ доста “ хора, тъй като, несъмнено, механически тя е виждала единствено седем рождени дни в живота си, макар че в действителност тя е родена преди 28 години.

Шантал не гледа на рождените си дни през високосна година като на празник, само че тази година тя възнамерява да се облече за огромно празненство в клуб с другари.

Шантал, коафьор, сподели: „ Обичам да бъда бебе на високосна година – усещам се в действителност особено, че мога да чествам единствено на всеки четири години. Никой в действителност не схваща същинската ми възраст – постоянно е необходим дълъг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР