Рождената ни дата може да ни насочи към основния урок,

...
Рождената ни дата може да ни насочи към основния урок,
Коментари Харесай

Какъв е кармичният ни урок според рождената дата

Рождената ни дата може да ни насочи към главния урок, който ориста ни постанова да научим. Спрямо рождения ден можем да открием по какъв начин да се оправяме с най-големите си недостатъци.

Да, датата на която сме се родили, не е инцидентна - има съдба във всичко, а в случай че се интересувате от теорията за кармата, то би трябвало да знаете какъв е кармичния урок съгласно рождената дата - своя и на своите близки.

Кармичен урок на родените 21 март - 19 април

Вие би трябвало да се научите да споделяте възприятията и желанията си. Бъдете откровени с хората и не се колебайте да поискате помощ, когато ви е нужна. Основният ви проблем е, че постоянно преувеличавате проблемите си и даже да нямате такива безусловно ги търсите. Бъдете по-позитивни и не се опасявайте от щастието.

Кармичен урок на родените 20 април – 20 май

Вашият кармичен урок е да се научите да следвате личните си стремежи, а не тези на другите. Прекалено доста се влияете от непознатото мнение и в устрема си да угодите на всички забравяте за себе си. Трябва да поддържате лека отдалеченост даже от най-близките си хора, с цел да се развиете в цялостна степен.

 Нумерология

21 май – 20 юни

Съдбата се пробва да ви научи на баланс сред разсъдъка и възприятията. Съветът към вас е, когато сте на работа, да се опирате само на разсъдъка, само че вкъщи да слушате само сърцето си. Само посредством постигането на този баланс ще съумеете да блеснете с цялостна мощ.

Кармичен урок на родените 21 юни – 21 юли

Вие би трябвало да се научите да цените всеки един ден. Прекалено сте вторачени в бъдещето и пропускате сегашното. Късметът ви обича и ще съумеете да реализирате всяка една своя фантазия, само че не пропускайте да се наслаждавате на това, което към този момент имате или сте постигнали.

Кармичен урок на родените 22 юли – 21 август

Вие би трябвало да се научите да приемате света подобен, какъвто е, а не да се стремите да го измененията, по отношение на вашите условия. Най-голямата ви уязвимост е, че приемате прекалено много задължения и се стремите да помогнете на всеки, само че би трябвало да осъзнаете, че не може да вършите по няколко неща по едно и също време. Приемете всичко към вас такова, каквото е и ще живеете доста по-спокойно.

Кармичен урок на родените 22 август – 21 септември

Съдбата се пробва да ви научи на самообладание. Вие ще постигнете всичко, което сте намислили, единствено в случай че не сте нападателни и се научите да чакате. Правилните хора и резултати ще дойдат при вас в точното време.

Кармичен урок на родените 22 септември – 22 октомври

 Тъга

Вашият кармичен урок е да се научите да виждате действителността. Във вашите показа всеки човек е добър и открит, само че това не е по този начин и ще търпите разочарования, до момента в който не го осъзнаете. По-реалната визия за хората ще ви помогне да бъдете по-щастливи.

Кармичен урок на родените 23 октомври – 22 ноември

Вие би трябвало да се научите да реагирате в точния момент. Често верният човек или опция ще ви се изплъзват, тъй като или реагирате прекомерно бързо, или стоите безучастни. Най-голямата ви уязвимост е непрекъснатото възприятие, че нещо ви липсва. Неудовлетвореността ще ви съпътства, до момента в който не се научите да бъдете по-адекватни.

Кармичен урок на родените 23 ноември – 21 декември

Съдбата се пробва да ви научи да слушате по-често интуицията си. Вътрешният ви глас ще ви води към щастието, хармонията и триумфите, които желаете. Слушайте интуицията си, изключително в случай че е късно вечер, и ще намерите най-правилния път към фантазиите си.

Кармичен урок на родените 22 декември – 19 януари

Вашият кармичен урок е да излизате от общоприетите рамки и да нарушавате разпоредбите понякога. Спазването на реда ще ви тормози, до момента в който не осъзнаете, че сами определяте хода на живота си.

Кармичен урок на родените 20 януари – 18 февруари

Съдбата ви учи да забравяте обидите от предишното. Вие би трябвало да се научите да преодолявате гнева и раните си от предишното. Това ще ви помогне да се самоусъвършенствате и да преуспеете.

Кармичен урок на родените 19 февруари – 20 март

Съдбата ви учи на неизменност. Ако стартирате нещо, фокусирайте цялата си сила в него и се пробвайте да го довършите. Най-голямата ви уязвимост е, че се отзовавате на всяка молба за помощ, а би трябвало да се научите да отсявате единствено значимите неща.

Вижте още:

- Кармичен брак;

- Изплащане на кармичен дълг;

- Разберете дали имате кармична връзка с колегата си!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР