Рогоносецът Георги Валентинов се заканваше да счупи главата на Благой

...
Рогоносецът Георги Валентинов се заканваше да счупи главата на Благой
Коментари Харесай

Георги Валентинов от „Сървайвър“: Благо спаси живота ми, досега Златка да ме е вкарала в гроба!

Рогоносецът Георги Валентинов се заканваше да счупи главата на Благой Георгиев в „ Сървайвър “, а най-после стана другар с него. И не просто другар, само че дори му е признателен.

Към днешна дата Жоро се радва, че Благо му е лишил любовта на Златка Райкова. Според него тази жена е щяла да го съсипе душевен и прочувствено и даже е можела да го вкара в гроба.

„ Благодарен съм на Благо, че ме отърва от тази евтина жена. Тя не оцени какво имаше в мое лице, дано в този момент си гледа детето от Благо сама. “, изригна ММА боецът.

Припомняме, че преди 5 години Георги предложи обществено брак на Златка по време на присъединяване й в „ Като две капки вода “. Тя одобри, само че единствено след няколко месеца му постави рога с Благо Джизъса, който по това време се движил в тяхната компания.

Месеци, даже години след гаврата с него Жоро се заканваше, че в случай че види някъде Благой, ще го счупи от пердах. Сега се засякоха в „ Сървайвър “, само че нищо сходно не се случи.

Причината е, че Златка постави рога и на Благо. Той към този момент не е с нея и явно Валентинов се е почувствал отмъстен.

„ Изяснихме се като мъже, друго няма да кажа, то си е за нас “, сподели сбито някогашният футболен национал, който даже към този момент е женен за повторно.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР