Роенето в редиците на БСП се задълбочава, след като днес

...
Роенето в редиците на БСП се задълбочава, след като днес
Коментари Харесай

Роенето в БСП продължава - и кметът на Перник напусна редиците й

Роенето в редиците на Българска социалистическа партия се задълбочава, откакто през днешния ден партията напусна кметът на Перник Станислав Владимиров. „ Напускането ми е дълъг и съзнателен развой. В такава токсична среда и гонене на членове, не мога да работя обикновено. Няма смисъл човек да си трови здравето, а би трябвало да се концентрира в работата си “, разяснява за Euronews Bulgaria Владимиров.

Според него " капсулирането на управление " продължава с цялостна мощ, което се е видяло и в събота на съвещанието на конгреса.

Тогава 13 социалисти бяха изключени от партията, а Кирил Добрев не бе позволен до залата в НДК и в негово неявяване сътрудниците му потвърдиха изгонването му от алените редици, което се случи в средата на предходната година. Съдът върна след това Добрев в Националния съвет на партията, само че съпартийците му в събота още веднъж гласоподаваха против него. 

Станислав Владимиров, който бе определен за кмет на Перник преди 4 години от листата на Българска социалистическа партия, само че след към година влезе в изострен спор с водача Корнелия Нинова за метода и пътя, по който се води алената партия, разгласи, че ще се кандидатира за нов мандат на вота през есента. „ Със сигурност ще се кандидатирам, както се майтапим с сътрудници – ние сме от партия „ Перник “, добави Владимиров, който предходната година бе определен за „ кмет на годината “.

Най-вероятно по-късно през днешния ден партийните книжки ще хвърлят регионалният водач Валентин Петков и общинският ръководител Стефан Кръстев.

През есента Българска социалистическа партия напусна и кметът на Кресна Николай Георгиев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР