Родриго Алвеш, който похарчи 500 000 британски лири, за да

...
Родриго Алвеш, който похарчи 500 000 британски лири, за да
Коментари Харесай

Кен си смени пола и стана Барби

 Родриго Алвеш, който похарчи 500 000 английски лири, с цел да стане човешко сходство на куклата Кен, разгласи, че към този момент се усеща като трансексуална жена, заяви в. " Мирър ", представен от Българска телеграфна агенция.

" Страхотно е най-сетне да кажа на света, че съм момиче - увери риалити звездата, позираща в рокля и в обувки на високи токчета. - Известна съм като Кен, само че постоянно съм се чувствала като Барби ".

Инжекции с хормони са обезпечили закръгления ханш. Дългата руса коса се е получила с екстеншъни. Сутиенът е с чашки D. Изкуствени мигли допълват резултата.

" Най-накрая се усещам като същинската аз - съобщи тя. - Бляскава, красива, женствена. Години се пробвах да пребивавам като мъж. Дори си вградих плочки на корема и подправени мускули в ръцете. Тогава обаче лъжех себе си. Аз съм жена. Мозъкът ми е женски. Сега тялото ми подхожда на мозъка ми. "

Догодина Роди ще приключи преобразяването си и с интервенции - на половите органи, лицето и бюста.

Като момче Родриго е изглеждал много женствено, тъй като тялото му е произвеждало повече естроген от междинното. Затова даже с го тормозели в учебно заведение. Роди обаче твърди, че това я е направило по-силна.

Тя се е преселила във Англия на 20-годишна възраст и е учила връзки с обществеността в университет. След това за малко работи като стюард в авиолинии и стартира доходоносна кариера на риалити звезда.

Пристрастяването й към пластичната хирургия стартира на 17-годишна възраст, когато си понижава бюста. Следва промяна на носа на 19 години. Оттогава е претърпяла повече от 70 интервенции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР