Родното Априлци. Отговорността ми тук е в пъти по-голяма, защото

...
Родното Априлци. Отговорността ми тук е в пъти по-голяма, защото
Коментари Харесай

Нанков: Номер 24 носи победа, победата носи работа, а работата – успех и по-добър живот за всички

" Родното Априлци. Отговорността ми тук е в пъти по-голяма, тъй като тук живеят моите родители, другари, съграждани и тяхната дума тежи по необикновен метод. Питам хората: какво направиха Кирил и Асен в нашия град през последната година, по какъв начин усъвършенстваха вашия живот, по-добре ли живеете през днешния ден? И отговорът: нищо, всички планове са от времето на ГЕРБ, единствено цените скочиха, приходите ни се стопиха, спестяванията ни изчезнаха, тревожни и уплашени сме за бъдещето. " Това написа във фейсбук Николай Нанков от ГЕРБ.

" Имам самочувствието да се изправя пред тези скъпи за мен хора, тъй като и тук направеното по никакъв начин не е малко - реорганизация и рехабилитация на съществуващи улици в града и кварталите, паркове, брегоукрепване и спортно игрище в Острец, ремонт и замяна на осветлението на учебно заведение " Васил Левски ", където и аз съм учил, енергийно дейно осветяване на цялата община, реорганизация на част от водопроводна мрежа, подпорна стена, почистени р. Острешка и р. Видима от растителност. В момента се изготвя механически план за водопроводната мрежа на кв. Видима и кв. Зла река ", съобщи той.

" Ако ГЕРБ-СДС получим доверието на моите съграждани, през нов управнически мандат продължаваме, тъй като тук към този момент са подготвени с цялостна строителна документи и избор на реализатор за още съществени вложения: реорганизация на останалата част от водопроводна мрежа в кв. Ново село, кв. Зла река. Има определен реализатор и позволение за градеж, подписано съглашение за финансиране с ПУДООС, само че заради липса на финансов запас в бюджета тези планове не са осъществени, както и стадий 3 на водопроводна мрежа кв. Острец. Общината има и план за ремонт на пътя Зла река-Видима, към този момент със строително позволение и включван в описи за финансиране, само че досега нищо. Ако спечелим изборите и съставим кабинет, те ще са едни от първите ми задания за Априлци, както и построяването на общински пазар. Ние балканджиите сме корави хора, ще се оправим. #Номер24 носи победа, успеха носи работа, а работата – триумф и по-добър живот за всички! Очаквам поддръжка, с цел да продължим да изпълняваме поетата дума пред хората в моя град! ", написа още Нанков.
https://www.facebook.com/nicknankov/posts/pfbid0jd6wM1TSErLVYV8B6z49fBLzvxkxkC6LtoL4N7RacSFsVWK6Xn6KvKA5cV8WatuBl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР