Родният шампион Лудогорец може да обърне развоя на битката с

...
Родният шампион Лудогорец може да обърне развоя на битката с
Коментари Харесай

Дамбраускас: Трябва да изкачим планина срещу Малмьо

Родният първенец Лудогорец може да обърне развоя на борбата с Малмьо и да се класира за групите на Шампионската лига. Това разгласи треньорът на българския Валдас Дамбраускас преди реванша с шведския отбор, в който "орлите " би трябвало да наваксат пасив от 0:2.

"Няма по какъв начин да разгадавам какви промени ще вършим, евентуално Кирил Десподов ще играе. Тренирахме неща, които да ни оказват помощ да играем по-добре. Времето беше малко, само че ние сме положителни и това е най-важното нещо. Вярваме и работим крепко ", сподели Дамбраускас.

Литовският треньор разказа Малмьо като нанагорнище на стръмна височина.

"Разбираме доста добре какъв брой тежка задача имаме и какъв брой огромна височина би трябвало да преодолеем. Но това е резултат, който не е неосъществим за нас, с хората, които ни поддържат знам, че можем да се оправим. Резултатът, с който загубихме, не е неосъществим за наваксване. При 0:2, в случай че вкараш един гол става мъчно за противника ", разяснява Дамбраускас.

Според него, в случай че Лудогорец покаже мощните си страни, а не слабоостите от мачовете в Швеция, има огромен късмет.

"Не чувствам напрежение, избирам да се любувам на футбола и да пребивавам в сегашното, не да бленувам. Но съм перфекционист в своята работа и желая оптималното. Знам, че Лудогорец е в интервал на промяна, само че да играем в плейофния кръг не би трябвало да бъде най-много за нас ", добави още Дамбраускас.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР