Родният първенец Лудогорец ще срещне победителя от двойката Шкендия -

...
Родният първенец Лудогорец ще срещне победителя от двойката Шкендия -
Коментари Харесай

Фортуна отреди лесни съперници за Лудогорец и ЦСКА в Европа! Локо Пд и Арда май отпаднаха още при жребия

Родният отличник Лудогорец ще срещне спечелилия от двойката Шкендия - Мура във втория кръг на Шампионска лига, в случай че в профил Шахтьор Солигорск. Това отреди тегленият през днешния ден чоп за конкуренцията.

Разградчани вероятно ще гостуват в първия си мач във втория кръг на Шампионска лига и ще бъдат хазаин на реванша.

Първите дуели от втория прелиминарен кръг на най-комерсиалната надпревара ще се играят на 20 и 21 юли, реваншите пък са на 27 и 28 юли.

Ако Лудогорец успее да преодолее Шахтьор Солигорск ще си обезпечи сигурни два мача в Европа даже да бъде отхвърлен във втори прелиминарен кръг на Шампионската лига. Ако обаче успее да в профил два противника в Шампионската лига то сигурно ще играе в групова фаза на един от трите шампионата.

Днес станаха ясни и противниците на ЦСКА, Локо Пд и Арда в Европа. 

ЦСКА ще срещне във втория кръг на Лигата на конференциите спечелилия от дуела сред северномакедонския Струга и латвийския Лиепая. Това отреди тегленият през днешния ден чоп.  " Червените " ще са домакини в първия мач, след което ще би трябвало да гостуват на противника си. Първата среща на стадион " Българска войска " е на 22 юли, до момента в който ответният дуел е седмица по-късно - на 29-ти. Жребият за ЦСКА може да се категоризира като лек и не тябва да срещнат особени компликации.

Локо Пд бяха непоставени по време на жребия, само че имаха необикновен шанс да изтеглят най-поносимия противник и ще се изправят срещу чешкия Словачко. Мач, в който силите ще са изравнени, въпреки чешката школа да е много над нашата. Тимът от Лаута има някакви, неособено огромни очаквания за краен триумф.

Мачовете са на 22 и 29 юли, като Локомотив приема противника си на " Лаута " в първия дуел.

При първото си историческо присъединяване на отбора Arda Кърджали в Европа, техен противник ще бъде мощният израелски Апоел Беер-Шева.

Момчетата на Николай Киров ще са домакини в първия дуел, който ще се изиграе на 22 юли, а гостуването в Израел ще е на 29 юли.

Българският отбор беше и измежду непоставените тимове в шампионата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР