Родните звезди винаги са в състояние да предизвикат системно не

...
Родните звезди винаги са в състояние да предизвикат системно не
Коментари Харесай

Топ 10 на звездите с изкуствени зъби

Родните звезди постоянно са в положение да провокират редовно освен дейни мнения в обществените мрежи поради някое свое деяние, само че и да трансфорат всяка своя стъпка в вест. Особено пък, когато подменят напълно усмивката си! Много е съвременно през днешния ден зъбите да са ослепително бели и надлежно – изкуствени. Ето за какво към този момент от ден на ден родни звезди влагат в тази комплицирана, ултра скъпа и много мъчителна операция, написа в. " ШОУ ".
 
1. Благой Георгиев
 
След като нашари съвсем цялото си тяло с татуси, Благой Георгиев реши да промени фрапантно и усмивката си. За задачата се подложи на комплицирана и мъчителна операция в Москва, където до наскоро живееше с някогашната си брачна половинка Есмер и сина им. Футболистът броил „ скромните ” 20 000 евро, с цел да подмени цялата си усмивка и през днешния ден тя е първото, което се вижда в него, където и да се появи. Премиерата на новата си фасада пък, Джизъса направи по време на екскурзия в Барселона за Ел Класико.
Преди да прибегне до интервенцията, Благо споделил пред другари, че не харесва захапката си, също така имал и няколко зъба, израснали изкривено.
Освен със заслепяващо бялата си нова усмивка, суетният футболист постоянно обича да прекалява и със солариума – в резултат на което на фона на тъмното му лице, новите зъби наподобяват даже плашещо.
 
2. Камелия
 
Камелия също свети постоянно с новата си усмивка, изключително в този момент, когато постоянно я гледаме в ролята на жури в „ Гласът на България ”. Там фолкпевицата раздава толкоз обилно усмивки, че няма по какъв начин да е останал някой, който да не е забелязал снежната подредена белота в устата й. Камелия е горделив притежател на фасети, които костват колкото една лека кола на остаряло. Певицата споделя, че се е сдобила с новите си зъби с доста страдания и жертви, само че го е направила в името на хубостта. „ От дребна имах неприятни зъби, а с възрастта започнаха да ме предават. Освен това моите бяха потъмнели от цигарите и взех решение да си сменя усмивката, колкото и да ми коства това. И казусът не е толкоз в парите, а в тъгите. У нас ги вършат постепенно и трудно ”, споделя Камелия. Чрез другари тя открива своя ортодонт в Полша. Той й направил интервенцията единствено за четири дни.
 
3. Преслава
 
Преслава също е от родните известни персони, които са подготвени на всичко, единствено и единствено да наподобяват безупречно. Последната й инвестиция неоспоримо потвърждава това! Фолкпевицата пръсна галактическата сума от 66 хиляди лв., с цел да сложи върху зъбите си циркониеви коронки. Това е и последният шлагер измежду родния елит. Преслава е посетила стоматолог в една от най-престижните дентални клиники у нас, който се е погрижил за чисто новата й усмивка. И в този момент умерено може да се каже, че се усмихва, демонстрирайки на воля своята 24-каратова циркониева усмивка.
Певицата постоянно е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката. И вероятно дружно със сексапила отварят пред нея безпроблемно съвсем всяка заключена врата.
 
4. Галена
 
Малко след колежката си Преслава и Галена си смени зъбите. Половинката на вафления необут Галин към този момент също може да се похвали с напълно нова усмивка. Само че тя стои дотолкоз съвършена, че на моменти чак е неестествена. Въпреки това Галена обилно се усмихва, без никакво терзание. Тя свети в дословния смисъл на думата. Близки до певицата издават, че за операцията тя е броила сумата от 50 000 лв. – предните й зъби, да вземем за пример, са напълно сменени с фасети, които са финален вик на денталната медицина. Интервенцията направила в Турция, в извънредно съвременна стоматологична клиника.
 
5. Eмилия
 
Емилия също влезе в редиците на звездите, подменили напълно усмивката си. За задачата фолкпевицата влага сумата от 15 000 евро. Всъщност тя от години има циркониеви зъбни импланти, които са по-евтини от изкуствените зъби, само че пък те се сменят от време на време. Емилия доста желала да има холивудска усмивка, по тази причина въобще не се и замислила дали да се подложи на мъчителната намеса. И макар че взела бързо решението да направи тази смяна, чаровната русокоска дълго се настройвала душевен, тъй като изпитва под паника смут от зъболекари. В последна сметка, както става повече от ясно, суетата е победила страха. Още повече, че певицата постоянно е обичала да се усмихва необятно на множеството си фотосесии, което значи, че съвсем постоянно зъбите й са на показ.
 
6. Алисия
 
Алисия също е горда притежателка на чисто нови зъби. Може би поради това е нараснала съвсем двойно усмивките. В обществената мрежа, където тя е изключително дейна, постоянно разгласява фотоси, от които ясно личат белоснежните й зъби. Всъщност певицата е обожател на интервенции от всевъзможен темперамент, стига крайният резултат да е актив за хубостта й. Дълго време тя отхвърляше да признае, че е правила корекции на лицето си, само че през днешния ден те към този момент личат от километри. А в този момент, когато има и чисто нови зъби, към този момент надали има по какъв начин да отхвърли очевидното. Освен с холивудска усмивка, Алисия обича да подчертава доста и на чипото си носле – несъмнено, също плод на добра хирургическа намеса.
 
7. Ани Цолова
 
Още преди няколко години с перлена и изваяна усмивка се похвали и тв водещата Ани Цолова. Разликата бе уловена незабавно от ранобудните фенове, които започваха всекидневно тв деня си с нея. Точно те подсказаха и за забавна детайлност, обвързвана с Цолова – допреди корекцията на зъбите си, водещата на „ Здравей, България ” усърдно прикриваше усмивката си, дори по-скоро не си позволяваше такава. А в този момент от този неин комплекс няма и спомен. За избран интервал от време Ани посещавала всекидневно стоматолог, който подменил проблематичните й зъби с чисто нови скъпи импланти. Стимул да се реши на тази смяна и дава не какъв да е, а тогавашният й екранен сътрудник Виктор Николаев, който също може да се похвали с брилянтна усмивка. При него обаче, за разлика от други родни звезди, са сменени едвам два зъба, останалите единствено са завършени и избелени професионално.
 
8. Калин Врачански
 
Суетата не подминава и Калин Врачански, изключително пък, когато става дума за усмивки, които виждат хиляди. Актьорът е зависим на максимата, че човек би трябвало да прави всичко, което го кара да се усеща добре в кожата си, по тази причина и не се колебал нито минута дали да се подложи на денталната намеса. И през днешния ден и с просто око може да се види, че крупната сума, вложена за нови фасети, които блестят като порцелан в устата му, несъмнено си е коствала усилието. Въпреки че някои от познатите на артиста към момента признават, че не могат да свикнат да го виждат с толкоз фрапантно бели зъби в устата. Изглеждали някак неуместно на фона на другояче готиния му натурален сексапил. Според други пък, всичко е тъкмо такова, каквото би трябвало да бъде – и сигурно новите зъби ще му донесат нужния шанс в кариерата, изразен в приемането на голям брой предложения за скъпи кино продукции.
 
9. Катето Евро
 
Катето Евро също е със зъбни импланти в устата. Но при нея разлика в усмивките не се долавя, тъй като тя е от хората, които не могат да живеят, без да се усмихват. Сега обаче усмивката й е в действителност снежно бяла. Всъщност забавното при нея е, че интервенцията й бе направена преди няколко години безусловно онлайн по време на интернационално ревю в столицата. Тогава Катето Евро се подложи на хитовата процедура поради иден значим кино план. След като поверила зъбите си на доктор Валентин Павлов, тя му дала обещание обилно да го популяризира в шоусредите.
 
10. Луна
 
Преди да се снабди с американски импланти с диамантено покритие в устата си, Луна е имала познатите стоматологични проблеми в устата си. Това обаче, от дълго време не е по този начин. Където и да се появи, колкото и пъти да я огледа човек, съвсем постоянно ще види необятната усмивка на Луна и искрящите й от белота подредени зъби. Към процедурата фолкпевицата прибягва още преди години, защото по рождение имала проблеми с дъвкателните органи. Още през 2001 година Луна се взема решение на мъчителната интервенция – вадят й всички зъби и на тяхно място слагат импланти. Според осведомени за изкуствената си фасада русокоската броила 50 000 лири.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР