Родните звезди не отстъпват по нищо на световните, когато се

...
Родните звезди не отстъпват по нищо на световните, когато се
Коментари Харесай

Мокри и провокативни: Ваната е едно от любимите места за снимки на родните звезди

Родните звезди не отстъпват по нищо на международните, когато се отнася до провокации. Голи фотоси, разкрепостени празненства, скандални изявленията и всемирски " престрелки " с думи - това са част от нещата, с които някои родни звезди от време на време се забъркват и дават много " самун " на медиите. Що се отнася до голи фотоси и сходни провокации, много известни нашенци са разгласили фрагменти в обществените мрежи, които са нажежавали пристрастеностите до алено. Ето кои са звездите, които са си пускали фотоси непосредствено от... ваната.

Скоро с кадър от там се похвали фолкдивата Емилия. Нейният пост не натрапва еротика, а по-скоро романтика и класа. На фотосите певицата пие шампанско за 170 лева в композиция със свежи ягоди, а богата пяна прикрива голите извивка на брюнетката. До ваната я чака забрадка с семейството ѝ, с нежна алена бродерия.

Виж още:

Миналата година фолк певицата Камелия също се пусна гола от ваната. Кадърът бе анонс за последната ария на фурията „ Не те забравих “. За следващ път певицата потвърди, че е една от най-сексапилните дами у нас,  а пък от мненията под палавия фотос стана ясно, че почитателите на фолка я дефинират като се секссимвола на жанра.

Виж още:

Азис също се разголва няколко пъти във ваната. Най-провокативните фотоси бяха бяха тези с фотографа Георги Малев. Година по-късно артистът се пусна и самичък, отново облян в пяна.

Сузанита също последва ветеранките за фотосесия от ваната и в типичния си стил  сподели доста повече плът от своите колежки. Снимки от банята са обичани на Райна и Андреа.

Виж още:

В началото на март плеймейтката Джулиана Гани подходи с въображение към фотосите си от сходен темперамент. Тя сподели задните си елементи в открита вана в Доминикана.

С доста мощна сантиментална нотка тв водещата Гала също лъсна в банята. На фотографията русокоската пийва чаша розе, а пяната прикрива голите й формите. Кадърът е специфичен, защото във ваната се намира и половинката й Стефан. Крушата обаче не пада по-далеч от дървото, дъщерята на Гала - Мари Будева също знае по какъв начин да зарадва мъжете. Тя се пусна с поредност провокативни фотоси от банята. 

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР