Родните звезди използваха Деня на влюбените, за да си организират

...
Родните звезди използваха Деня на влюбените, за да си организират
Коментари Харесай

Кой как празнува любовта: Софка в Дубай, Ивайла Бакалова се събра с бившия на Маги Сидерова и още… + СНИМКИ

Родните звезди използваха Деня на влюбените, с цел да си провеждат най-малко още една почивка или да напишат любовни послания към обичаните, съчинения за смисъла на любовта.

За други пък денят се оказа подобаващ просто за... дивана. „ Ще чествам, като ръся две чаши хубаво вино, седна на дивана и се сгуша в Него... без балони и бонбони, само че със сърце! Обичайте се! Истински! “, съобщи певицата и тв водеща Алекс Раева. Нейната сродна душа - Мария Игнатова, даже не означи 14 февруари. Нейният образец последва и Ивет Лалова. Най-бързата бяла жена, която другояче постоянно разгласява влюбени снимки със своя Симоне, избра тъкмо в Деня на влюбените да покаже съвършената си форма в къси панталонки. Първата ракета на България Григор Димитров също се отхвърли от сълзливи статуси и фотоси, само че написа: „ Твоето несъвършенство е съвършено за сърцето, което те обича! Честит Свети Валентин! "

Фолкзвездите Преслава и Софи Маринова си спретнаха следващо пътешестване в Дубай. Двете бяха в компанията на половинките си, несъмнено, както и с дребната дъщеричка на Преслава Паола. Същата дестинация са избрали моделката Ивайла Бакалова, колежката й Роси Черногорова и някогашният брачен партньор на Маги Сидерова - Борислав Желязков, прочут като Боби Манекена. Той и Роси са двойка повече от две години, само че избягваха да се появяват дружно. Съпругът на Роси - Митко Лудия, бе убит преди няколко години в Пловдив. Известно време Роси трябваше сама да се оправя със сполетялата я покруса и грижите за децата си. Но в този момент към този момент очевидно е щастлива. Антония Петрова, която се радва на великодушни дарове от брачна половинка си по всевъзможни мотиви, получи пътешестване до Париж и за 14 февруари.

Един от най-романтичните дни означи и Емилия, която роди щерка единствено преди броени дни. Певицата написа в профила си трогателно обръщение с лиричен колорит за любовта, която е „ Най-голямата мощ. Тя е това възприятие, което ни раздрусва, пренарежда цели, мисли и стремежи. Тя ни кара да се вълнуваме, да мечтаем, да копнеем, и да бъдем по-добри хора. Любовта е танц прелестен, птица, която би трябвало да лети. Тя може един път да ни допре, само че постоянно да продължи. Желая ви да танцувате цялостен живот този танц на любовта “, приключва най-после Емилия, като „ аранжира “ фотосите й с Башур в сърца.

Без този жар, само че пък сигурно с обич празникът празнува една любопитна тройка. Фолкпевицата Цветелина Янева означи празника с фотосесия в басейн. Но не това е толкоз значимо, колкото обилната рокля от рози и балоните сърчица. Феновете й бяха във екстаз - от мнения „ Царица “ до „ Божествено красива “.

Небрежно, само че пък същински вълнуващо, демонстрираха любовта си Драго Симеонов и звездата от „ Пътят на достойнството “ София Маринкова - просто какъв брой са щастливи един до различен. По същия метод и една друга дама - Петя Дикова, реши да изясни какво значи за нея любовта. „ Илиян ме научи, че 14 февруари може да е и през март, Денят на влюбените може да е и през нощта, поезията може да е и в прозата и че клишетата са такива, тъй като са правилни. Той ми сподели и другото лице на любовта - ежедневната работа и грижа за нея. Това е фотография, направена на село, а не в студио. Децата си играят с багери, Илиян е чорлав като сърфист, а тати запечата един миг на деликатност сред нас. За всички неконвенционални мотиви и моменти, които честват любовта “, показа философските си разсъждения Петя.

Неочаквано, само че други просто „ отсвириха “ или неглижираха празника. Точно когато мнозина чакаха Златка Райкова и Благой Георгиев да изпаднат в неконтролируеми пристрастености, те избраха просто да извърнат внимание на рекламните си акции. Вероятно тъй като единствено преди броени дни се върнаха от сантиментална почивка. Другата Златка - Димитрова, означи деня със стих.

Звезда от Пътят на достойнството с празник

Близначката Доротея Толева, която изигра персоналната телохранителка на София Маринкова в сериала на NOVA “Пътят на достойнството “, чества рожден ден на Св. Валентин дружно със сестра си Емануела. И въпреки че Емануела не намира за специфичен деня, в който са родени тя и сестра й Доротея, брачният партньор й Андрей е на друго мнение: „ Точно на днешния ден се е родило момичето, което ми демонстрира всеки ден какво е обич! Тя се опасява малко от остаряването, а не трябва, тъй като аз ще съм до нея. Каквото и да празнувате през днешния ден, пийте и за нейно здраве! Честит рожден ден, Еми! Обичам те! “, написа продуцентът, който рядко излива страсти в мрежата. Рожденичката пък просто означи: „ Не съм от хората, които се усещат изключително тържествено на рождените си дни и днешният ден нямаше да е толкоз специфичен за мен, в случай че не споделях празника с моята прелестна Дори! Толкова съм признателна на Господа, че разделяме всичко от 35 години и съвсем 9 месеца! Не мога да намеря точните думи за тази ми страст, а и няма потребност. Пожелавам ни здраве. Пожелавам същото и на вас! Амин! “.

Източник: Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР