Родните знаменитости обожават да показват как отбелязват личните празници и

...
Родните знаменитости обожават да показват как отбелязват личните празници и
Коментари Харесай

Едни от най-пищните партита за децата на родните звезди

Родните звезди обожават да демонстрират по какъв начин означават персоналните празници и най-много, когато имат деца. Хиляди лайкове, стотици честитки и пожелания заливат страниците на някои от най-известните инфлуенсъри и певици, които вземат решение да споделят фотоси или видеа от празненствата, които са организирали за рождените дни на децата си.

Съвсем неотдавна тъкмо по този начин се случи с празненството, което Цвети и Криско подвигнаха за щерка си Амая, която навърши две годинки. Двамата споделиха фотоси от събитието, а на тях видяхме дребната Амая, заобиколена от розови балони и облечена в бяла рокля. Изкушаващата торта пък била въодушевена от именития анимационен воин Мики Маус. Миналогодишното празненство бе в жанр сафари и също провокира много реакции.

Виж още: Джена и момчетата ѝ от слънчева Турция: " Опората в живота са ми те "

 

Светлана Гущерова също обича да демонстрира разкош и жанр, а миналогодишното празненство на Анелия-Добромира бе отразена от всички онлайн издания, а и освен. По традиция Светлана разгласява в Instagram профила си фотоси от украсата на събитието, сладкишите, само че не и на дребната рожденичка. От фрагментите се видяха красиви бонбонени цветове, торта със звезди, облачета, пингвини.

Виж още: Обсипана с диаманти и в прилепнала рокля: Бионсе обра точките на всички с рокля от Косово

 

Преслава всяка година провежда също охолно празненство за щерка си Паола. Певицата роди Паола точно на Кръстовден през 2018 година, а празненството по случай втория рожден ден на хлапето, беше повече от баснословен. То е бе тематично - " Маша и мечокът ". Именно това е обичаното филмче на Паола, като Преслава нееднократно е показвала клипчета, на които се вижда по какъв начин щерка ѝ гледа точно него. Тази година дребната не се размина с нищо повече от... най-хубавото.

 

Златка Райкова и Благой Георгиев също държат доста да вършат най-хубавото за сина им, който навърши 2 годинки накоро. За дребния Благо имаше прелестна торта, балони и празненство в хубав ресторант.

 

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР