Родните водачи са изправени пред най-различни премеждия, шофирайки из пътищата

...
Родните водачи са изправени пред най-различни премеждия, шофирайки из пътищата
Коментари Харесай

Шофьор не изтрая, отправи отчаян вик СНИМКА

Родните водачи са изправени пред най-различни инциденти, шофирайки из пътищата на страната.

Често паркоместата са ъгъл и край работа, и край дома. А постоянно и даже в случай че е открито място, това не подсигурява, че автомобилът е в сигурност. 

Съвсем не.

Нерядко настават и разгорещени конфликти за паркиране на най-различни места - една самобитна " война ".  Не са един или два случаите, при които коли търпят вреди или биват пометени на паркоместа в страната.

Горивата също непрекъснато нарастват, а в последните години и ремонтите са все по-солени.

Но една от най-големите болки на нашенските водачи - от тези на леки коли, че даже и до професионалните водачи, си остават дупките по пътищата. Мъка, продължаваща от десетилетия, обхванала като пелена пътната мрежа. От дребните селца из планините, през равнините, че даже и до огромните градове, в които е съсредоточена огромна част от дейното население.

Дупки на булеварди, дупки на извънградски пътища, неравности по автомагистрали - изнервят притежателите на нови и старички коли, на тези със спортни бегачки и на хората с високи джипове.

Никой не е защитен от родните дупки, а тъгата остава.

На този скептичен декор лидер не устоя и реши да показа възмущението си.

" Кмете, омръзна ми от дупките ", гласи посланието, което виждаме на задното стъкло на черничък " Сеат ". Кадри от появяването му из улиците на роден град добиват вирусна известност в обществената мрежа Фейсбук.

Водачи споделят позицията на своя " сътрудник ", а констатацията му е мъчителна настояща за най-различни точки на страната.

" Такива стикери би трябвало да се раздават при заплащане на налог ", майтапи се земляк.

" Добре измислено ", отбелязва различен лидер.

И до момента в който някои се забавляват с посланието, на други не им е до смях. Особено на тези, които ремонтират предна част, или са при гумаджията поради нарязана гума.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР