Родните таблоиди за пореден път разделят и събират едни от

...
Родните таблоиди за пореден път разделят и събират едни от
Коментари Харесай

Пореден break up? Заедно ли са още Рая Пеева и Явор Бахаров?

Родните таблоиди за следващ път разделят и събират едни от най-популярните всемирски двойки у нас, само че от време на време новините за break up (раздяла) не се оказват истина. След новините за хипотетичния провал на връзките сред Деси Слава и Благой Найденов, а по-късно стана ясно и за връзката на Дани и Дени от " Един за различен ", в този момент последва още една допустимо разлъка. В самото начало на лятото излиза наяве, че може би и друга звездна двойка е поставила завършек на общия си път.

Става дума за актьорите Рая Пеева и Явор Бахаров, които се били разделили, пишат всемирски издания. Припомняме, че при започване на годината се завъртя този слух, само че тогава Пеева изрично отхвърли изказванията, споделяйкибща фотография с Явор, към която е написала, че любовта им продължава към този момент 5 години. С красивия кадър Пеева ясно декларира, че двамата вървят един до различен, а обичта им е все по-силна и трайна.

Виж още:

Сега, както към този момент стана ясно, слух за разлъка още веднъж се завъртя из таблоидите. " Рая Пеева напусна гаджето си ", са част от заглавията, а  слуховете гласят, русокоската не можела повече да търпи връзките им. Не било също ясно дали раздялата е краткотрайна, тъй като те са се карали нееднократно, само че тя постоянно се е прибирала при него.

Името на Явор Бахаров бе забъркано в куп кавги, като най-грандиозният е от предишния февруари, когато го хванаха да кара в нетрезвено положение в Банско. Той получи ефикасна присъда за отнемане от независимост за година, само че апелира. Делото към този момент няколко пъти се отсрочва и към момента не е ясно дали артистът ще излежи наказването си. На този стадий не е доказано, че Явор и Рая са разграничени и всичко на този стадий остава единствено в областта на слуховете и спекулациите.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/rayapeeva/, https://www.instagram.com/baharoff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР