Родните олигарси, т.е. новозабогателите крадци и бандити, се страхуват от

...
Родните олигарси, т.е. новозабогателите крадци и бандити, се страхуват от
Коментари Харесай

Филчев: Олигарсите се страхуват от Иван Гешев

Родните олигарси, т.е. новозабогателите крадци и бандити, се опасяват от господин Гешев и му провеждат митинг, съобщи някогашният основен прокурор Никола Филчев пред основния редактор на БЛИЦ Ивайло Крачунов

Медиите настояват, че „ разградският гризач “, с цел да избегне пандиза, заплаща на безработни наемници да викат против Иван Гешев пред Висш съдебен съвет. И това ни го показват като „ народна власт “. По този метод народът взел участие в ръководството на страната?! Протестиращите са просто „ едни платени викачи “, които показват ползите на обвинени олигарси - настояват медиите. Аз не ги осъждам чак толкоз строго. Все отново протестиращите поставят някакъв труд, а всеки труд би трябвало да се заплаща. Я си представете в тоя зной да се вдигнеш, да понесеш лозунги и плакати, да викаш против някой, който не познаваш и така нататък Не е лесно… ", споделя Филчев.

" Той /Иван Гешев/ съобщи, че не е последовател на безспорното, крайното делене на управляващите. По Конституция прокуратурата управлява, т.е. упражнява контрол за правда върху активността на Министерство на вътрешните работи и другите органи на изпълнителната власт. Но дружно с това прокуратурата си взаимодейства с органите на изпълнителната власт. Без такова взаимоотношение (при прецизно съблюдаване на закона) не е допустима сполучлива битка против престъпността. Съдебните органи не са отвън обществото. Те служат на обществото, получават заплатите си от страната и са длъжни да си сътрудничат с останалите държавни органи в отбрана на публичния интерес, изяснява някогашният основен прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР