Родните инфлуенсърки, певици и моделки ще страдат от новината, че

...
Родните инфлуенсърки, певици и моделки ще страдат от новината, че
Коментари Харесай

Тя е най-търсената родна знаменитост в Google за 2021! Ето какво още гугълвахме в търсачката

Родните инфлуенсърки, певици и моделки ще страдат от новината, че Джулиана Гани е най-търсената българска звезда в Гугъл за 2021 година Всяка година от компанията оповестяват кои са хората, думите и събитията, които са интересували хората по света, а това включва и България.

В категорията " Личност " Джулиана Гани заема почетното второ място (първото място е за Кирил Петков), като човек, който е бил най-сериозно гугълван от българите. Това прави Джулката единствената инфлуенсърка, която е толкоз напред в желанията на българите. Не може да се отхвърли, че Джулката провокира през цялата година много интерес към себе си, а тази позиция затвърджава мнението, че тя е неоспорим инфлуенсър.

Виж още: Красивата жена на Андрей от " Игри на волята " изненада всички с нещо, което направила напълно скоро 

Името ѝ в края на годината бе обвързвано с противен скандал, откакто самата тя разкри в Instagram, че се е разделила с половинката си Илиян Найденов, от който има момченце. Разправията сред двамата доближи грозни размери, а Илиян пусна записи на диалози сред него и нея, които меко казано скандализираха. Ако първоначално потребителите бяха на страната на Джулката, то след въпросните записи везните наклониха в другата посока.

Футболистът Кристиан Ериксен също е бил забавен на българите, както и олимпийската ни шампионка в каратето Ивет Горанова, която също влиза в ТОП 10 на личностите, които са били най-търсени от българите в Гугъл, само че също и в спортната категория, където Ивет заема второ място, а първото е отредено на ЕВРО 2020. Мария Бакалова попада измежду топ личностите, само че под номер 8, а след нея е плеймейтката Маги Бадер, чието име бе забъркано в политически скандал.

Виж още: Филтри, музика и доста провокации: TikTok с трогателен преглед на годината

" Squid Game ", един от най-гледаните сериали за 2021 година, не е впечатлил прекалено много българите, само че въпреки всичко влиза в ТОП 10 на търсенията ни, като заема шесто място в категория " Общи ". Трети сезон на " Игри на волята " на NOVA попада на трета позиция в секцията за риалити излъчвания и сериали, а в същата ранглиста влизат също " Братя ", " Забраненото шоу на Рачков ", " Пътят на достойнството ", както и " Изпитанията на живота ", които са предавани по същата телевизия.

Виж още: Звезда от " София Ден и нощ " иронизира Алекс Петканова? Теди Цветкова си " ламинира мозъка "  

Очевидно през 2021 година, българите са се интересували повече от правата на ЛГБТИ общността, тъй като са търсили какво значи абревиатурата.

Рецептите и диетите пък са един от най-интересните тематики, като наподобява, че хората се вълнуват по какъв начин се подготвят яйца по панагюрски, които са преди всичко, следвани от предписания за козунак и за гофрети, надлежно заемащи второ и трето място. Лунната диета пък е преди всичко, на втора е известната " Зона ", а диетата на Узунов се класира на трето място. На пето място е житната диета на Дънов, която е много известна измежду родни певици и моделки.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/, iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР