Роднините на Тодор Колев са успели да поделят наследството му

...
Роднините на Тодор Колев са успели да поделят наследството му
Коментари Харесай

7 години след смъртта му: Роднини продадоха дома на Тодор Колев

Роднините на Тодор Колев са съумели да поделят наследството му 7 години след неговата кончина, разбра HotArena.

Това обаче се случило по сложния метод, като оповестили имуществото му за обмен и най-после разделили облагата от него между тях.

Така апартаментът на Адама в столичния кв. „ Хладилника “ към този момент има нови притежатели и жители, а сумата, която двете му деца – Албена и Александър, и последната му жена Мария спечелили от договорката, не вложили в нов парцел. Справка демонстрира, че тристайните жилища в региона не падат под 160 хиляди евро, а цените са блъснали тавана, тъй като кооперациите се намират в непосредствена непосредственост до най-големия търговски център в София, който единствен може да се похвали със станция на метрото.

Освен противоречивото жилище, където огромният артист изкара последните години от живота си, наследниците му спореха и за два гаража, още веднъж в същия квартал. В тях преди време Тодор Колев вложил забележителна сума пари, като ги закупил през 2005 година от строителя.

Понеже гаражите били 2, а кандидатите за тях – трима, отново ги поставили на тезгяха и разделили облагата, въпреки в днешно време да е извънредно доходоносно да отдаваш чартърен паркоместа и гаражи в пренаселената от коли столица. Автомобилите на актьора, които в действителност били под ключ в гаражите, взела неговата вдовица Мария, само че държала да се раздели с чисти сметки с децата му и по тази причина им наплатила техния дял в брой. Откакто делбата на наследството завършила преди няколко месеца след правосъдна борба сред двете страни, проточила се няколко години, децата на Тодор Колев прекратили дефинитивно връзките си с неговата последна брачна половинка.

И преди този момент те не си общували постоянно, тя била съвсем неоткриваема, а на позвъняванията на телефонния ѝ номер се включвало постоянно известието „ Няма връзка с клиента “. От познати Албена и Александър чували къде се намирала последната брачна половинка на починалия им татко, като слуховете ту я пращали в Гърция, ту в София. Според близки до вдовицата на Адама след продажбата на жилището в кв. „ Хладилника “ Мария се изнесла от столицата и се открила в Благоевград.

Албена и Александър обаче са в отлични връзки. Макар да са от разнообразни майки, двете деца на великия Тодор Колев се чували постоянно и напрежение посред им нямало, както се твърди от години, написа Ретро.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР