Роднините на бившия офицер от ГРУ Сергей Скрипал смятат, че

...
Роднините на бившия офицер от ГРУ Сергей Скрипал смятат, че
Коментари Харесай

Роднини на Сергей Скрипал: Той вече може да не е жив!

Роднините на някогашния офицер от ГРУ Сергей Скрипал считат, че той към този момент не е жив. Мъжът не е правил никакви опити да се свърже с тях, а и в медиите няма негови фотоси след отравянето му в английския град Солсбъри . Това описа неговата племенница Виктория.

За финален път дъщерята на някогашния помощник на ГРУ е звъняла на роднините си в края на юли, в деня на рождения ден на баба ѝ. Тогава тя споделила, че в гърлото на татко ѝ има трахеостома и той към този момент не може да приказва. След това от Скрипал не е имало нито новина, нито кост, по тази причина околните почнали да подозират, че Сергей не е към този момент всред живите.  " Защо считаме по този начин? Защото Юлия сподели, че татко ѝ ще ни се обади след три дни, че той доста желае да ни се обади... Той обича майка си и при всяка комфортна опция той би ѝ позвънил ", споделя Виктория.  

Освен това, по думите на дамата, в пресата изобщо няма никакви фотоси на Сергей, за разлика от случая с отравянето в Лондон през 2006 година на подполковника от ФСБ Александър Литвиненко. " Пуснаха татко му при него. И в пресата имаше негови фотоси от болничното легло. При нас няма никакви фотоси ", прибавя племенницата на Скрипал.   Тя също отбелязва, че след случая в Солсбъри нито роднините на някогашния полковник, нито публицисти не са били позволени в болничната стая на потърпевшия.  

Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха отровени на 4 март в Солсбъри. Британските управляващи упрекнаха за покушението Москва. Руската страна изрично отхвърля да е била забъркана.  

Превод и редакция: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР