Роднини на убитото от ток момче се събраха на протест

...
Роднини на убитото от ток момче се събраха на протест
Коментари Харесай

Бащата на убитото от ток момче: Ще отидем на будката и ще счупим всичко

Роднини на убитото от ток момче се събраха на митинг на площад " Батенберг "  в София с искане да се потърси отговорност на отговорните за гибелта на детето им, осведоми Bulgaria ON AIR. Днес се навършват 3 дни от гибелта на Людмил, а в Триъгълника на властта приятелите му скандираха за правдивост и наказване за отговорните.
" Искаме виновниците да бъдат осъдени. Тези, които са виновни, да си подадат оставките и пожизнен затвор. Докато има опция ще, протестираме и ще спим пред Народното събрание на палатки. Ще отидем на и ще счупим всичко ", безапелационен беше бащата на 16-годишното момче.
 Факултета желае оставката на Фандъкова поради момчето, починало от токов удар " Факултета " желае оставката на Фандъкова поради момчето, починало от токов удар
Жителите на столичния квартал „ Факултета “ желаят точни отговори и желаят да схванат кой е отговорен за случая с 16-годишнот...
В региона има засилено полицейско наличие, само че придвижването по булевардите се реализира обикновено, оповестява медията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР