Родниият кикбоксьор Даниел Илиев отправи сериозна закана към бъдещия му

...
Родниият кикбоксьор Даниел Илиев отправи сериозна закана към бъдещия му
Коментари Харесай

Дани Илиев към Деян Топалски: Дойде време да пенсионирам този надменен палячо!

Родниият кикбоксьор Даниел Илиев насочи сериозна закана към бъдещия му конкурент на кръга Деян Топалски. Настоящият притежател на европейския пояс на Kickboxing Grand Prix (KGP) в междинна категория разгласява колаж за идната му борба с Топалски и написа следното:

„ Няма да прахосвам доста думи. Дойде време да пенсионирам този високомерен клоун “ , показа боецът във Facebook.

Закачката сред двамата стартира още преди първата им борба на 8-ми октомври 2016-та година в столичната зала „ Универсиада “. Срещата от веригата Pro Fight завърши със съдийско решение в интерес на кикбоксьора от клуб „ Friends “. Решението на формалните лица към кръга не бе посрещнато добре от почитателите в препълнената зала и Даниел Илиев и това подпали в допълнение искрата сред двамата.

Двамата ще кръстосат ръкавици още веднъж на 20-ти декември в същата зала. Битката им ще оглави събитие на Muay Thai Grand Prix Bulgaria.

11-кратният републикански първенец по кикбокс и ММА Деян Топалски е на 36 години. Зад гърба си има над 20 професионални срещи в жанр К1 и по разпоредбите на ММА. Тази година той е в серия от две следващи загуби.

Илиев е на 28 години и е със статистика от 18 победи и 2 загуби, като половината от триумфите му са след нокаут или механически нокаут.




boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР