Родни експерти разкриха кое е предимството на ТОЛ камерите.Това с

...
Родни експерти разкриха кое е предимството на ТОЛ камерите.Това с
Коментари Харесай

Експерт: Тол камерите ще накажат най-тежките нарушители

Родни специалисти разкриха кое е преимуществото на ТОЛ камерите.

Това с ТОЛ камерите беше доста верен ход. Тези камери ги има налични от доста години, въпроса беше на воля, на това да се провеждат нещата, както би трябвало, на хора, които да го създадат. Аз се веселя, че това се вкарва. Тази процедура е въведена в Европа, мисля, че Холандия беше едно от първите места. Засичане на междинна скорост е доста значимо нещо и по автомагистрали и пътища. Трябва да обърнем внимание на поколенията, които идват. Децата би трябвало да учат придвижване по пътищата.

Това съобщи Иво Танев, основател на Института за пътна сигурност в предаването " Твоят ден " по Нова нюз. Той разяснява още, че страната би трябвало да се погрижи това да влезе в образованието.

" Категорично беше належащо това. Тези камери ги имаме налични, няма да се купуват занапред. Става въпрос за дребна законодателна смяна и за програмен продукт. Така камерите от 200 ще станат 500. Освен това тези устройства работят непрекъснато, те не свързани със стоене на служители на реда. Най-вече те са доста разнообразни, тъй като ще се замерва междинна скорост. Камерите не могат да мерят моментната скорост тъкмо. Но могат да мерят извънредно тъкмо времето на прекосяване на съответния автомобил и да разпознават рег. номер автоматизирано, което е задоволително ”, съобщи Илия Тодоров, Българска асоциация на потърпевши при произшествия.

Той посочи, че даже водачите да знаят къде са камерите, това няма да им помогне да ги избегнат. „ Второ те ще санкционират най-тежките извършители ”, съобщи Тодоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР