Родни Антуи е Играч №1″ за изминалия 13-ти кръг от

...
Родни Антуи е Играч №1″ за изминалия 13-ти кръг от
Коментари Харесай

Антуи: Чух расизъм на един от мачовете

Родни Антуи е „ Играч №1″ за миналия 13-ти кръг от efbet Лига. Крилото на Царско село получи премията за двата си гола във вратата на Ботев Враца при триумфа с 3:0. Това за него е второ отличие, откакто завоюва наградата за най-хубав на 5-ия кръг.

„ Благодаря за премията на всички в тима и към мен, които ми оказват помощ. Смятам, че съм значима фигура в Царско село, само че не съм над съотборниците си. Без тях нямаше да вкарам головете си, а и всеки има своята значима роля в отбора “, съобщи Антуи.

Следващият дуел за Царско село е домакинство на първенеца Лудогорец във вторник. „ Лудогорец е доста мощен тим, оправят се добре в Лига Европа. Мисля обаче, че можем да спечелим всеки мач. Футболът е такава игра, че дава на всеки късмет и ние имаме подобен против тях, тъй като всичко може да се случи “, сподели още холандецът.

„ Жалко е, че расизмът продължава да съществува. Чух расистко подвикване в един от мачовете, само че съотборниците ми ме поддържаха и нямаше проблем. Това е просто игра, а ние всички сме хора. Не го разбирам, само че, за жалост, по този начин стоят нещата “, разяснява Антуи във връзка расизма.

„ Всеки тим, който влиза в по-горна дивизия има усложнения. Първоначално имахме проблем да съберем играчите, които бихме желали. Те идваха поетапно, дори последният пристигна преди две седмици. Дълго време се лутахме и търсехме вярната 11-ка, имахме дисбаланс в линиите, да окомплектоваме боеспособен тим. В последните кръгове напипахме ритъма и това се отрази положително. Отбор се прави дълго време, само че за втория полусезон считам, че ще изглеждаме още по-адекватно “, сподели помощник-треньорът на Царско село Владислав Вутов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР