Родната звезда Кубрат Пулев и шампионът Антъни Джошуа ще се

...
Родната звезда Кубрат Пулев и шампионът Антъни Джошуа ще се
Коментари Харесай

Пулев-Джошуа до края на май, търси се мястото - slava.bg


Родната звезда Кубрат Пулев и първенецът Антъни Джошуа ще се бият на огромен стадион за международната купа по бокс за експерти в тежка категория. Това разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев пред вестник "България през днешния ден ".

Той води договарянията от страната на Кобрата дружно с юрист Джон Уърт и именития американски промоутър Боб Аръм. Триото се пробва да изстиска оптимално положителни условия в пазарлъка с британската лисица Еди Хърн.

"Активно сме в диалози - разяснява Ивайло Гоцев. - Ние сме на ред. Това е действителността. Приказвал съм с мениджъра на Александър Усик. Те нямат искания незабавно да се бият с Джошуа. Нуждаят се от още един мач в тежка категория преди този момент. " Битката сред Пулев и Джошуа ще се състои наложително преди 31 май, акцентира Ивайло Гоцев.

"Засега работният вид е за средата на април или началото на май ", добави мениджърът на българския боксьор. "Много са значими тънкостите на самата среща. Но няма да има проблем, тъй като нашият екип има общ опит в професионалния бокс над 100 години. Еди Хърн е търговец и знае, че мач с Кубрат ще е атрактивен. Една от нашите хрумвания е срещата да бъде на неутрална територия. "

Четири са разновидностите за хазаин. Една от тях е Кардиф, Уелс, където трябваше да се организира борбата сред Джошуа и Пулев през 2017 година Тогава софиянецът се контузи. Със столицата на Уелс обаче вариантите не се изчерпват.

"Не би трябвало да се изключва и Съединени американски щати. Имаме няколко международни дестинации. Става въпрос за огромни игрища. Включително и на екзотични места ", добави Гоцев. "Говорим също по този начин и за новия стадион на футболния Тотнъм. " Според Гоцев договарянията няма да бъдат финализирани преди края на годината. Реалният период за сключване на контракт е към средата на януари.

Източник: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР