Родната политика се нужда от хора, които не лъжат. Истината

...
Родната политика се нужда от хора, които не лъжат. Истината
Коментари Харесай

Мирослав Ненков за безплатните лекарства: Нищо няма безплатно, някой ги е платил

Родната политика се потребност от хора, които не лъжат. Истината не е страшна, тя единствено наподобява страшна, а когато някой не лъже, хората схващат, че не лъже и ще победи. Тези, които ръководят, лъжат, прикриват, извиват. Говорят комплицирано, с цел да наподобяват интелигентни. Това съобщи някогашният министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков в студиото на Bulgaria ON AIR.

По негови думи никой не печели от идните предварителни избори, с изключение на дребна част от политическата каста, само че е значимо българите да гласоподават.

" Много е значимо да се гласува и за кого. Избор има. Всички изясняват по какъв начин всички са маскари, по какъв начин няма за кого да се гласоподава - не е правилно. Има голям брой партии, които в този момент ще се явят. Да, мъчно е да се избере, аз самият съм усложнен, само че наложително ще гласоподавам ", сподели доктор Ненков.

Той е на мнение, че аргументите за идните предварителни парламентарни избори се крият в ГЕРБ.

От през днешния ден 56 медикаменти за сърдечносъдови болести стават безвъзмездни. По думите на доктор Ненков обаче, не би трябвало да одобряваме това като добра вест.

" За тези схемички с това какъв брой е хубаво всички медикаменти да бъдат безвъзмездни, нека кажем на хората - нищо няма гратис, на никое място, в никакъв случай. Лекарствата, които взимаме гратис, някой ги е платил. Не е някой имагинерен, ние сме ги платили, те костват. Ако индивидът не е платил 16 лв. за медикаменти, тези 16 лв. някой ги е платил и не трябва да се заблуждаваме, че безплатното е дарено. Не бива да се заблуждаваме, че от тези 16 лв., 9 не са отишли за нечия яхта ", акцентира доктор Ненков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР