Родната компания Солитрон (Solytron) бе отличена за най-добър дистрибутор с

...
Родната компания Солитрон (Solytron) бе отличена за най-добър дистрибутор с
Коментари Харесай

Солитрон с дистрибуторска награда от Dell EMC


Родната компания Солитрон (Solytron) бе отличена за най-хубав дистрибутор с добавена стойност (value added distributor) от Dell EMC за района на Югоизточна Европа. Церемонията се състоя на 12 април 2018 година в Любляна, Словения, като премията получиха Калина Георгиева и Димитър Димитров, продуктови мениджъри на Dell EMC в Солитрон.

„ За нас е чест, че спечелихме едно от най-големите оценки в състезанието – показа Ралица Килиан, Изпълнителен шеф на Солитрон. – Този триумф е резултат от труда и професионализма на екипа, а признанието от страна на Dell EMC още повече ни стимулира да продължаваме да ставаме все по-добри! “

 Солитрон с дистрибуторска премия от Dell EMC

Партньорството сред родния дистрибутор на осведомително и информационно съоръжение и ИТ компанията EMC датира от 2008 година В началото на 2017 година Солитрон получи статуте на value added дистрибутор и обогати портфолиото си със сървъри и мрежово съоръжение на Dell EMC.

Солитрон е на пазара към този момент 27 години и има в портфолиото си над 50 международни марки. През 2017 година компанията записва растеж за шеста поредна година, като за 2017 той бе 8,7%. В резултат на тази агресия и на професионалнотo покритие на всички канали на дистрибуция, пазарен дял е 30 на 100, показват от дистрибутора.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР