Родната чалга копае поредно дъно. Никому неизвестната певачка Тиана драпа

...
Родната чалга копае поредно дъно. Никому неизвестната певачка Тиана драпа
Коментари Харесай

Бардак! Фолкаджийката Тиана бръмчи с ямболската мутра Бърджака, той я прави проститутка

Родната чалга копае следващо дъно. Никому незнайната певачка Тиана драпа да стане жрица на алените фенери в странство. За да извърши фантазията си се е прилепила към долнопробната ямболска мутра Бърджака, с вяра той да й сводничи в бардаците на Виена. За тази гнусна и срамна мелодрама ни алармира наш четец, който познава извратената двойка от близо.

 

Гоцеделчевската гювендия, изпяла противното парче “Чукай ”, била решена непременно да пробие във вертепите на Западна Европа, само че защото не свети с красота, нито знае непознат език, а и нямала пари даже за нискотарифен билет, първоначално решила да стане любовница на треторазряден разбойник. Това е ямболският тулуп Димитър Костов, по прякор Бърджака, който бръмчи на дребни закононарушения в крайните софийски квартали и даже районните ченгета не си вършат труд да се занимават с него.

 

Според информатора ни, двете отрепки се срещнали на нейно присъединяване в Китен, където той я защитил от тайфа сводници. Трогната от жеста, Тиана го потърсила и почнала да излиза с него откакто Митко я убедил, че е значима съчка в подземния бизнес и имал много пари. Реално кешът му стигал единствено за менте парцалки и кафенета в Люлин и Надежда, само че това са детайлности. 

 

След следващия ваучър в оборотна Софийска чалготека, двамата се напили и надрусали като кучето и както си му е редът - Бърджака пребил държанката си, украсявайки лицето й със застрашаващи живота хематоми, морави синини и доста кръв. Повод за тупаника станало мастийското държание на Тиана, която се отърквала и разкрачвала на сепарето, пред погледите на група квартални гамени от агитките. Пияна като талпа, певачката дръпнала един от приятелите му към тоалетната, и единствено тежкият пестник на гаджето й предотвратил следващото грехопадение.

За да е цялостен циркът, същата нощ Димитър Костов преспал с най-хубавата й другарка, а погрешната парцалеса била изгонена на улицата, в най-буквалния смисъл. 

 

Въпреки чутовния срам и зверско оскърбление, на Тиана липсвал охолния живот, ето за какво тя се върнала при него, пълзейки на четири крайници. Разпоретината му се примолила да я уреди на работа в чужбина като компаньонка, което й коствало следващия здрав бой. Ямболският разбойник освен отказал да й сводничи, само че даже я принудил да приключи контракта си с Фен ТВ. 

 

Сега Тиана безславно мие чинии и пере мръсните му чорапи, треперейки от боязън по кое време отново ще й смени физиономията от пердах.

Инфо: crimesbg.com 

 

 

 

Тагове: Бърджака Тиана фолкаджийка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР