Родна ракета №1 Григор Димитров смята, чее е време да

...
Родна ракета №1 Григор Димитров смята, чее е време да
Коментари Харесай

Гришо смята, че е време да вдигне титла от Големия Шлем


Родна ракета №1 Григор Димитров счита, чее е време да вдигне купа от Големия Шлем. В началото на новата година българинът стартира похода си към отбрана на трофея в Бризбън, където ще започва против Джон Милман или квалификант. На брифинг преди старта на шампионата в Австралия нашето момче разкри какви са упованията му за 2018.

" Бях в действителност разчувствуван след този завършек на миналия сезон. Имах потребност да си умря по най-хубавия метод. Физически се усещах добре, което е добър знак. Психологически бях отпаднал. Починах си пет-шест дни и по-късно постепенно се насочих рутинните си работни отговорности. Поставил съм си по-високи цели за идната година ", изясни хасковлията.

" Засега обстановката към мен наподобява добре. Три седмици тренирахме крепко. Търся още веднъж своя темп – това е основната цел пред мен. Най-сериозната цел е да печеля купа от Големия шлем. Доказал съм през годините, че мога да играя мощни мачове против най-хубавите, на топ кортовете. Следващата стъпка е да го направя в границите на две седмици. Вярвам, че мога. В началото на всяка една година се пробвам да смаля малко упованията си. Като цяло досега всичко се развива отлично – здрав съм. Ако правя верните неща, резултатите ще дойдат ", сподели Димитров.

" Не чаках случилото се през предишния сезон. Сега би трябвало да намеря своя баланс. Рано или късно нещата ще се получат. След загубата от Надал в Австралия ми беше тежко, тъй като усещах, че мога да мина тази преграда и да доближи първия си край в Големия шлем. Ето, че по-късно обстановката се разви ужасно за мен. Сега би трябвало да намеря своя баланс. Рано или късно нещата ще се получат ", приключи изявлението си Григор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР