Родна драг кралица, подвизаваща се под името Малина Янг, се

...
Родна драг кралица, подвизаваща се под името Малина Янг, се
Коментари Харесай

Драг кралица се разголи в НДК, актьори беснеят в нета

Родна мил кралица, подвизаваща се под името Малина Янг, се снима в НДК полугола в предизвикателни пози, което отприщи гнева на някогашната ученичка на огромния режисьор Коко Азарян - Касиел Ноа Ашер.

Драг кралиците са мъже, които влизат в облик на жена. У нас най-известната е Дженифър Бенедикшън, която от предходната година провежда и конкурс за себеподобни.

" Едва ли към този момент си спомняте, само че до преди няколко месеца в същия този замък на културата - съществуваше един Театър " Проф. Крикор Азарян ". Та в този спектакъл играеха едни от най-даровитите актьори, представители на българската самостоятелна, театрална сцена. Поставяха се шедьоври на класическата и съвременна международна драматургия. Преди няколко месеца краткотрайното управление на НДК, отпред с госпожа Пени Раева смени наименованието " спектакъл " с търговски правилното " зала ". Г-жа Раева е краткотраен шеф на абревиатурата НДК. Издигната и подкрепена от двама министри на Културата. Какво значи към този момент това редуциране НДК - аз не знам ", възмути се с пост Настася Филиповна, какъвто е псевдонимът на Касиел.
Думите й подхвана и друга нейна другарка, която добави: " Чакам те на пилоните на НДК, към този момент не е извън, а вътре в НДК ".

Драгкуин Малина е взела участие в частно събитие, стана ясно от мненията на присъединили се в диалога виртуални другари, написа " 24 часа ".

" Добре, въпросът е: това събитие стартира от входа и коридорите на Националния замък на културата ли. Така се посреща публиката ли? ", още веднъж пита Касиел.



В диалога се включи и внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева. Тя написа:

" Драг кралици има единствено в моето шоу в София лайф клуб и то е чак януари, като там кралиците извършват джаз и са с винтидж тема на кабаре и няма изкуствени цици и порно, тези фотоси не са правени от София лайф клуб, в това съм сигурна. И на мен ми стана забавно, за какво тъкмо в НДК има фотоси на Малина янг, само че не е било от шоу в София лайф ".
" Не желая да уязвя това течение, философия и избор, по скоро в тази ситуация се сещам за поговорката: " Не е отговорен този, който яде баницата, а този който му я дава ". Наясно сте всички, че госпожа краткотрайната директорка на НДК за няколко месеца унищожи освен Театър Азарян, само че и ДНК - център за съвременен танц и пърформанс, както и книжовен клуб " Перото ". Единствените три местоположения в НДК, които отговаряха на предназначението на Двореца. Нито писма и подписки помогнаха, сред прочее подписани от над 2000 души общественици, интелектуалци, фенове. Нито съпротивата ни в парламентарни комисии по Култура, нито многочислените диалози с двама следващи министри на културата. Първият от тях назначи Раева, вторият я защитаваше като Раймонда Диен. Всъщност тези фотоси осъществени не на сцена в спектакъл/шоу, а ей по този начин за персонална реклама, са разумния свършек на тази история. НДК се трансформира в разграден двор, с искания че продава търговски пространства и нищо друго. А за какво още се назовава по този начин - остава мистерия ", приключи поста си Касиел Ноа Ашер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР