Роджър Федерер в началото на миналия месец в интервю сподели

...
Роджър Федерер в началото на миналия месец в интервю сподели
Коментари Харесай

Новината, която всички чакаха: Федерер потвърди първи ATP турнир за сезона!

Роджър Федерер при започване на предишния месец в изявление показа радостна вест за всички свои фенове, а и като цяло за света на тениса, че възобновяване му след последната намеса на коляното върви с цялостна мощ и се чака да се завърне на корта в края на лятото или началото на есента. Добрите вести продължиха и през днешния ден, откакто стана ясно, че Маестрото е декларирал присъединяване на шампионата в родния си град Базел, който е от сериите,,ATP 500 " и се организира в края на октомври. Швейцарецът е 10-кратен първенец от конкуренцията, като точно тук завоюва последния си трофей през 2019г., който бе под №103 в богатата му кариера.

Турнирът в Базел се явява втори за Федерер през годината, откакто носителят на 20 трофеи от Шлема бе определен за един от представителите на,,отбор Европа " за Laver Cup 2022, който ще се организира в Лондон през септември. Завръщането на Маестрото безспорно е едно от най-чаканите неща в тенис средите, откакто за последно го видяхме в деяние при злополучната му загуба от Хуберт Хуркач в четвъртфиналите на Уимбълдън през предишния сезон.

Breaking news: will return to the in Basel end of October. His first confirmed start on the ATP-Tour after the in September. Hasn’t played since Wimbledon 2021 (QF ag Hurcakz). Won 10 Titles in his hometown, including the last of his 103.
— rene stauffer (@staffsky)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР