Роджър Федерер планира да се завърне на корта в края

...
Роджър Федерер планира да се завърне на корта в края
Коментари Харесай

Семейна идилия: Федерер се наслаждава на почивка с децата си в Гърция

Роджър Федерер възнамерява да се завърне на корта в края на септември, с цел да вземе присъединяване в демонстративната отборна конкуренция Laver Cup, която през този сезон ще се организира в лондонската зала " O2 Арена " сред 23 и 25 септември. Последният формален дуел с присъединяване на Маестрото се състоя по време на четвъртфиналите на миналогодишния Уимбълдън, когато швейцарецът позволи четирисетова загуба от Хуберт Хуркач. След това той призна, че още веднъж е почувствал болежка в коляното и въпросната контузия го държи отвън игра към този момент повече от една година.

Наскоро 20-кратният първенец от Големия шлем даде изявление, в което загатна за скорошно отричане, споделяйки по какъв начин към този момент е свикнал към живота си отвън спорта и не изпитва потребност от това да играе тенис. Той също по този начин загатна по какъв начин желанието му за игра към този момент стартира да отстъпва място пред фамилията и грижите за четирите му деца.

Пренаредените цели на именития швейцарец си проличават и от появилите се през последните дни фотоси от фамилната му отмора на остров Парос в Гърция. Това провокира сериозна вълна безпокойствие от страна на почитателите на някогашния №1, за които това е знак, че от ден на ден наближава краят на забележителната му кариера.

— MICHAEL (@MichaelDavarian)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР