Роджър Федерер може да бъде част от коментаторския екип на

...
Роджър Федерер може да бъде част от коментаторския екип на
Коментари Харесай

Федерер може да се завърне на Уимбълдън като коментатор


Роджър Федерер може да бъде част от коментаторския екип на BBC за Уимбълдън 2023. За сходно нещо загатна някогашната водеща и коментатор Сю Баркър, която на собствен ред се отдръпна от специалността си през тази година.

Федерер постави завършек на кариерата си през септември по време на Лейвър Къп, а след това неведнъж съобщи, че възнамерява да остане в тениса, въпреки и без да е сигурен в каква тъкмо роля.

В последните седмици се приказва, че след време той ще играе още веднъж демонстративни мачове, а в този момент стана ясно, че има опция да радва почитателите на играта с експертните си разбори в ефир.

Новината произлезе от сесия с въпроси и отговори във връзка новия бестселър на Сю Баркър „ Calling The Shots “.

Според участвали Баркър е споделила, че има огромна възможност Маестрото да се причисли към екипа на BBC за обичания си шампионат на трева, който завоюва осем пъти.

От малкия екран към момента не са оповестили кой ще размени Баркър като основен водещ. Присъствието на тенис суперзвезди от предишното в екипа на BBC не е нещо извънредно. През тази години измежду тези, които проучиха протичащото се по кортовете бяха Джон Макенроу, Мартина Навратилова, Били Джийн Кинг, Пат Кеш, Трейси Остин, Каролине Возняки, Йохана Конта и Тим Хенман.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР