Роджър Федерер беше засечен на летището Хенри Коанда в Букурещ.

...
Роджър Федерер беше засечен на летището Хенри Коанда в Букурещ.
Коментари Харесай

Федерер кацна в Румъния

Роджър Федерер беше засечен на летището " Хенри Коанда " в Букурещ. Бившият швейцарски тенисист е посетил румънската столица, с цел да снима реклама за Мерцедес-Бенц, съобщщава БТА.

Федерер има подписан контракт с немската автомобилна компания до 2027 и получава заплащане от 5 милиона евро годишно от началото на това съдействие, означават румънските медии.

Първоначално Роджър Федерер е трябвало да се срещне и с румънския тенисист Илие Нъстасе (76 години) - някогашен номер едно в света от 23 август 1973 година до 2 юни 1974, първият тенисист в историята на тениса, който става номер едно. Нъстасе е поканил Федерер да снима подиуми за неговия документален филм " Nasty ", само че в следствие швейцарецът е решил да одобри Нъстасе в родината си.

Роджър Федерер не остана дълго в Румъния. От Букурещ той излетя за Дубай, където има планувана друга промоционална среща. Посещението му в Букурещ беше увековечено от румънската гранична полиция на страницата във Facebook. Служител на летището се снима със звездата.

41-годишният Роджър Федерер се отдръпна от тениса в края на предходната година. По време на кариерата си швейцарецът натрупа положение от 550 милиона $, осведоми Форбс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР