Родителката на килъра от години живее и работи в Германия,

...
Родителката на килъра от години живее и работи в Германия,
Коментари Харесай

Филм На Ужасите! Бащата Е Бандит, Майката Е Жрица! Северин Шитка Хероин От Малък, Бие Се Като Луд! Вижте Всичко За Изверга!

Родителката на убиеца от години живее и работи в Германия, като съгласно мълвата в Русе тя практикувала най-древния поминък в немско, твърди още изданието.

Именно при нея отпрашил Северин откакто изнасили, преби и умъртви журналистката Виктория на крайбрежната дунавска алея. " Ожениха го, когато беше на 15 година Живее с жена си Емел, само че нямат деца. Казват, че булката му е безплодна.

Изхранват се от парите, които майка му праща от Германия, от време на време Северин също отива натам, изкарва месец-два и се връща. И майка му не е стока, тук много миткосваше. Казват, че в Германия работи жрица ", описват съседите му. Първият конфликт на жестокия палач със закона е преди 11 години, когато е едвам на 10 година Той е хванат дружно с огромна тайфа роми да краде цветни метали от площадка на военния цех " Дунарит ". В идващите години Северин е регистриран няколко пъти за побои и безчинство, само че в досието си няма настояща ефикасна присъда с излежан затвор, а единствено къси престои в ареста. Според негови познати Северин е работил за малко като пласьор на дрога в ромската махала. Мълви се, че килърът пласирал хероин, само че от полицията в Русе обясниха, че в никакъв случай не са го задържали за разпространяване на дрога.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР