Родителите винаги се тревожат за децата си, дори когато са

...
Родителите винаги се тревожат за децата си, дори когато са
Коментари Харесай

`Дъщеря ми излиза с мой приятел, който е два пъти по-млад от нея - и тя го познава от 7-годишна възраст`

Родителите постоянно се тревожат за децата си, даже когато са пораснали, изключително що се отнася до с кого излизат. Една майка и баща бяха шокирани, когато откриха, че тяхната 22-годишна щерка Лив скрито се вижда със фамилен другар, който е двойно по-възрастен от нея.

Мама Джийн* показа в Reddit: „ Разбрах, че моята щерка спи с моя другарка, която познава от седемгодишна. Аз съм на 43 години и имам 22-годишна щерка, Лив. Моят добър другар, Адам, на 42, познава щерка ми от седемгодишна Той даже щеше да я гледа за мен и брачна половинка ми Стивън, 46. И двамата сме отвратени и възмутени. "

Мама и баща на Лив разкриха тайната си на празненството за рождения й ден, откакто видяха какъв брой близки са двамата. Тя добави: „ Разбрах преди три седмици, когато щерка ми беше хазаин на празненство, с цел да отпразнува рождения си ден. Тя сподели, че желае да прекара един ден с приятелите си, а по-късно със фамилията си. Тя даже се задължи да предложения Адам, което ме обърка, тъй като не й дадох неговата инф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР