Родителите, отказващи да ваксинарат децата си срещу , които не

...
Родителите, отказващи да ваксинарат децата си срещу , които не
Коментари Харесай

Затвор и глоба за родители, спрели неваксинираните си деца от училище в Гърция

Родителите, отказващи да ваксинарат децата си против, които не ги изпращат на учебно заведение, ще бъдат наказвани с до 2 години затвор и санкции. Това постанови гръцкото министерство на образованието в корекция, импортирана в Народното събрание късно през днешния ден, предава БГНЕС.

Строгата мярка идва в миг, когато родители и настойници, които са срещу имунизацията против ковид и ограниченията за отбрана от пандемията, стопираха да изпращат децата си на учебно заведение, потвърждавайки, че " носенето на маска е изтезание ", а самопроверките и бързите проби са " рискови " за здравето на децата им.
Силен интерес за бустерните дози в Гърция
В Гърция се регистрира мощен интерес за слагане на бустерна доза от имунизацията против Covid-19. Масово се ваксинират и хората над 60 години...

Поправката е взаимна законодателна самодейност на министерствата на образованието и религиозните въпроси и на правораздаването. Тя планува, че всеки, който поставя грижи за малолетно или малолетно лице и не записва или не управлява наложителното му посещаване в учебно заведение, се санкционира с отнемане от независимост до две години и санкция. Законодателството визира децата в детска градина, начално учебно заведение и гимназия до 16-годишна възраст.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР