Родителите обикновено се радват, когато децата им не бързат да

...
Родителите обикновено се радват, когато децата им не бързат да
Коментари Харесай

Майка се оплака: Дъщеря ми е на 26 г., а още не е...

Родителите нормално се радват, когато децата им не бързат да стартират с някои неща от живота, споделя мнението си Виолета Д., 48 година, Плевен, представена от Флагман.

" И аз като майка бях удовлетворена, че щерка ми пораства непретенциозно и положително момиче, че не хойка с всякакви компании, че не движи с момчета, не пие. Колко нейни съученички пропаднаха още преди да навършат двадесет години. Една даже влезе в пандиза.

Други пък родиха на по 17-18 години, за една си припомням, че до 22-годишна възраст към този момент беше предходна през най-малко петима мъже без брак и от трима от тях имаше деца, в този момент ги гледа сама както намери…

На фона на това нямаше по какъв начин да не се веселя, че щерка ми не се замесва с такива компании и, че не бърза това с момчетата, секса…

Постепенно обаче започнах да се трежова. Защото пък други нейни приятелки към този момент са щастливо омъжени и имат положителни фамилии, а щерката още не е имала сериозна връзка.

Честно казано, колкото и да не ми се мисли за такива неща, допускам, че не е била с мъж до момента.

А няма причина, тъй като е хубаво момиче. Не знам дали не става въпрос са психичен проблем и не би трябвало ли да стартира да посещава доктор? ", чуди се обезпокоената майка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР