Родителите на загиналия при катастрофа 17-годишен Стефан Стефанов организираха за

...
Родителите на загиналия при катастрофа 17-годишен Стефан Стефанов организираха за
Коментари Харесай

За безопасност по пътищата: Първото издание Всички заедно за живот е в Банкя

Родителите на починалия при злополука 17-годишен Стефан Стефанов проведоха за първи път събитие за пътна сигурност " Всички дружно за живот " в памет на сина си.

Те основаха фондация на негово име и сега в Банкя организират самодейността.

Всеки би трябвало да пази себе си и другите на пътя. Това е едно от посланието на събитието " Всички дружно за живот ", което цели да покаже какъв брой е значимо да бъдеш виновен.

За задачата тук до късния следобяд ще текат разнообразни действия. Участниците без възрастови ограничавания ще могат да се включат в разнообразни провокации в шестте точки на отговорността.

Тук ще се рисува, ще се организира образование по оказване на първа помощ, решение на листовки, процедура с образователни коли и специфични очила, които демонстрират по какъв начин пияните водачи виждат пътя.

" Да бъдем по-отговорни, да знаем, че би трябвало да сме търпеливи и към всички родители бих ги призовала да знаят, че децата,когато излязат на пътя и си вземат колите би трябвало да бъдат много виновни към тях. Защото неприятното идва за доста малко време и те би трябвало да знаят каква е отговорността да се качат на кола ", съобщи Красимира Манолова, майка на Стефан Стефанов.

Колко е значимо да бъдем виновни приказва статистиката на Министерство на вътрешните работи за злополуките. От началото ва годината до 16 май са станали над 2 000 пътни случая със починали и ранени. Животът си са изгубили близо 130 души.

Вижте още в директното включване на Йоана Миланова.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР