Родителите на рекордните деветзнаци се радват, че най-накрая ще се

...
Родителите на рекордните деветзнаци се радват, че най-накрая ще се
Коментари Харесай

Първите ДЕВЕТЗНАЦИ в света вече са вкъщи след 19 месеца в ИНТЕНЗИВНО

Родителите на рекордните деветзнаци се радват, че най-сетне ще се завърнат вкъщи след 19 месеца, прекарани в клиника за интензивно лекуване.

Майката Халима Сисе, на 27 година, и брачният партньор ѝ Абделкадер Арби, на 36 година, от Мали, са подготвени да се срещнат със фамилията и приятелите си в столицата на страната Бамако, а по-късно ще се насочат към Тимбукту.

Това се случва след съвсем двегодишен престой в профилираната клиника Ain Borja в Казабланка, Мароко, след раждането на невръстните им деца през май 2021 година

" Беше дълго очакване с доста сълзи, само че в този момент всички бебета са в добра форма и всички са щастливи, че ще се приберат вкъщи ", сподели непосредствен другар на фамилията в Мали.
   View this post on Instagram

 

" Те получават огромна поддръжка от малийското държавно управление и - дай Боже - в този момент ще се радват на прелестен нов дом в Тимбукту. Той е особено планиран за доста огромно семейство и е оборудван с всичко належащо. Децата укрепват с всеки минал ден и в действителност се схващат добре между тях - те в действителност са доста сладки. "

Петте момиченца и четирите момченца към този момент са рекордьори на Гинес за най-вече деца, претърпели едно раждане, и ще се причислят към по-голямата си сестра Сода, която е на четири години - общо 10 деца.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР